Γκαρσονιέρα νέο, Μεταξουργείο, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός
  • € 405.000
  • 2
  • 81
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία καθώς το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως pied-à-terre ή κύρια κατοικία και ταυτόχρονα ως πηγή πρόσθετου εισοδήματος.

Ένα μοναδικό συγκρότημα σχεδιασμένο για εκλεπτυσμένη αστική διαβίωση στην καρδιά της Αθήνας, με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Η αναδιαμόρφωση ενός υπάρχοντος κτιρίου γραφείων σε “έξυπνο κτίριο” με 206 πολυτελή διαμερίσματα και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες, δημιούργησε μια πολυτελή και καινοτόμο εμπειρία διαβίωσης διεθνών προτύπων μέσω της υψηλής ποιότητας πλήρως επιπλωμένων διαμερισμάτων καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες των ενοίκων του. Διαμορφωμένο ως ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, ξεκινώντας από το περίτεχνο λόμπι με τον εκπληκτικό σχεδιασμό του με οροφές ύψους άνω των 10 μέτρων, προχωρώντας στα πολυτελή διαμερίσματα και καταλήγοντας στο roof garden με πανοραμική θέα στο ιστορικό κέντρο της πόλης αποτελεί μια πρωτοπόρο πρόταση στα οικιστικά ακίνητα.

Τύπος πολυτελούς διαμερίσματος, ζωτικής επιφάνειας από 38,29 τ.μ. έως 52,1 τ.μ., σχεδιασμένο ως ένας ανοιχτός χώρος όπου η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα αποτελεί μέρος του καθιστικού με ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ. Στον ζωτικό χώρο περιλαμβάνεται, επίσης, ένα ξεχωριστό μπάνιο με ντους, νιπτήρα και τουαλέτα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο ενώ διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ντουλάπα, τραπέζι του καφέ και γραφείο. Το δάπεδο είναι ξύλινο εκτός από το χώρο του μπάνιου όπου υπάρχουν κεραμικά πλακάκια. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε απαλούς τόνους. Αυτός ο τύπος διαμερίσματος διαθέτει ιδιωτική αυλή (κήπο) στην πίσω πλευρά με υπαίθριο σαλόνι, χώρο τζακούζι και πέργκολες.

Επιπροσθέτως, το κτίριο περιλαμβάνει τις ακόλουθες παροχές για την άνεση των ενοίκων του:
- γυμναστήριο
- αίθουσες γιόγκα
- πισίνα και τζακούζι
- business center και αίθουσες συνεδριάσεων
- 24ωρη ασφάλεια,
δίνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία διαμονής μόλις λίγα λεπτά από την Πλατεία Ομονοίας, στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας. Στον τελευταίο όροφο, οι ένοικοι μπορούν να χαλαρώσουν στο μπαρ του roof garden, στην γωνιά μαυρίσματος ή στο τζακούζι απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Χώρος στάθμευσης μπορεί να διατεθεί με επιπλέον χρέωση.

*Return of Investment (ROI): 7,5% - 10% πλέον εξόδων διαχείρισης

*Ημερομηνία περάτωσης : αρχές του 2025
**Η οικοδομική άδεια βρίσκεται σε εκκρεμότητα
***Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Μεταξουργείο είναι συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα του κέντρου της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα τελευταία χρόνια αρκετές ζώνες της περιοχής έχουν αναβαθμιστεί λόγω της γενικότερης ανάπλασης του Μεταξουργείου. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι τα υπέροχα νεοκλασικά κτίρια καθώς και οι γραφικοί πεζόδρομοι που κρύβει στα σοκάκια της οι οποίοι μαρτυρούν τη μεγάλη ιστορία της. Η περιοχή αποκτά φήμη ως καλλιτεχνική και μοντέρνα γειτονιά λόγω των γκαλερί, μουσείων και σύγχρονων εστιατορίων και καφετεριών που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια. Η καρδιά της γειτονιάς είναι η πλατεία Αυδή, η οποία προσελκύει κατοίκους και επισκέπτες που απολαμβάνουν το πράσινο κατα διαστηματα η πλατεία φιλοξενεί φεστιβάλ ενώ γύρω από τη πλατεία υπάρχουν εστιατόρια, θέατρα και γκαλερί τέχνης.
Προσβασιμότητα: Το Μεταξουργείο εκτείνεται στον χώρο που ορίζεται από τις Λεωφόρους Κωνσταντινουπόλεως και Δηλιγιάννη και τις οδούς Δεληγιώργη, Αγίου Κωνσταντίνου, Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) και Σαλαμίνος. Εφάπτεται του Γκαζοχωρίου, του Κεραμεικού, της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Ομονοίας, της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Κολωνού.
Διασχίζεται από το υπόγειο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ. Από το Μεταξουργείο διέρχεται η Γραμμή 2 του Μετρό και η περιοχή εξυπηρετείται από τον Σταθμό Μεταξουργείο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μεταξουργείο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων της Αθήνας (1998) με αποτέλεσμα να αποκτά πλέον ιδιαίτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SU5G - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
81 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 405.000
κοινόχρηστα
€ 70/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία τηλεθέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή