Duplex Ιατρού Γωγούση 19, Σταυρούπολη 56430, Κέντρο, Σταυρούπολη

ΣταυρούποληΙατρού Γωγούση 19, Σταυρούπολη 56430
  • € 185.000
  • 4
  • 146
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μεζονέτα κοντά στην Ι. Γωγούση σε άριστη κατάσταση με θέα απεριόριστη πολυτελούς κατασκευής ανατολικού προσανατολισμού είναι σε 2 επίπεδα 1ος όροφος με 2ος στο πρώτο επίπεδο είναι σαλοκουζίνα και μπάνιο και στο δεύτερο επίπεδο 3 δωμάτια και μπάνιο η θέρμανση του είναι με ατομικό λέβητα πετρελαίου στο δάπεδο έχει γρανίτη μάρμαρο ,συνθετικά κουφώματα, θωρακισμένη πόρτα και μία συγκεκριμένη θέση παρκινγκ ευκαιρία

Σε περίπτωση που θα θέλατε να δείτε περισσότερα ακίνητα του γραφείου μας μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.home-center.gr όπου έχει μεγάλη γκάμα ακινήτων και σίγουρα θα βρείτε το επόμενο ακίνητο που σας ταιριάζει. Επίσης θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στο γραφείο μας όπου μπορούμε να σας προσφέρουμε της υψηλότερες υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε συναλλαγή ακινήτου επιθυμείτε ( Αγορά, Πώληση, Ενοικίαση διαμερισμάτων, καταστημάτων, οικοπέδων)
ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ HOME-CENTER ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΗΣ ΝΤΕΝΗΣ ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 117 ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310700407 ΚΙΝ 6973303203 EMAIL: info@home-center.gr
Όλες οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο βασίζονται σε πληροφορίες και στοιχεία που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Προσοχή (στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας η του ΑΦΜ η του διπλώματος οδηγήσεις ) και η μεσιτική αμοιβή για την πώληση του ακινήτου είναι 2% συν το ΦΠΑ της εμπορικής αξίας με ελάχιστη αμοιβή 1000€. Η αμοιβή ενοικίασης ακινήτου είναι 1 ενοίκιο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4118 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
146 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 185.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή