Δυάρι ισόγειο, Κέντρο, Χερσόνησος

Χερσόνησος
  • € 250.000
  • 3
  • 117
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Σε πολύ καλό σημείο στα περίχωρα του Παραδοσιακού Οικισμού της Ανω Χερσονήσου, αυτόνομο διαμέρισμα Α ορόφου 112 τ.μ. με 15 τ.μ. βεράντες. Ευάερο, με καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα βορρά, Δύση, και την ανοιχτωσιά προς τον κάμπο της Χερσονήσου (καμπος Ελιάς). Η ευρύτερη περιοχή είναι αραιοκατοικημένη με πολύ καλό μικροκλίμα. Το οροφοριαμέρισμα βρίσκεται σε μικρό συγκρότημα τεσσάρων κατοικιών- διαμερισμάτων εχει μια θέση στάθμευσης και διαθέτει δικό του μετρητή ρεύματος και νερού. Διαθέτει επίσης αυτόνομη κεντρική θέρμανση με καυστήρα αερίου και ενδοδαπέδια θέρμανση. Το διαμέρισμα ειναι πολή προσεγμένο, με ηλεκτρικά ρολλά, τέντες σκίαστρα, συναγερμό, πόρτα ασφαλείας, υδρομασάζ, τζάκι, μασίφ ξύλινο πάτωμα και εντοιχισμένες συσκευές Miele οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά απο τον μελλοντικό τους ιδιοκτήτη.
Διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με μεγάλες και άνετες ντουλάπες, ένα μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία , ενα ελευθερο χώρο ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τρίτο δωμάτιο η παιδότοπο για τυχόν Οικογένεια με μικρά παιδιά, μεγάλο μπάνιο με υδρομασαζ και ολες τις ανέσεις του και άνετη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Φώς και θέα σχεδόν απο όλα του τα σημεία, και εσωτερική καλαισθητη διακόσμιση και κατασκευή.
Μικρή απόσταση απο το κέντρο του οικισμού όπου βρίσκονται καταστήματα τροφίμων, φαρμακείο, καφε εστιατόρια.
Βρίσκεται σε κομβικό σημείο με άμεση πρόσβαση στο Εθνικό οδικό δίκτυο όπου βρίσκονται πρατήρια καυσίμων, συνεργεία αυτοκινήτων και μεγάλα κατστήματα. Περίπου δέκα λεπτά για την γραφική παραλία του Σαραντάρη η Λιμανάκια της Χερσονήσου και το κέντρο της. Για το γήπεδο του Γκόλφ ειναι περίπου πέντε λεπτά και δεκαπέντε λεπτά περίπου για το νέο αεροδρόμιο Καστελίου.
Το διαμέρισμα δεν έχει ποτέ εκμισθωθεί γιατί δεν κατασκευάστηκε για τον σκοπό αυτόν και υπήρχε ανεκαθεν ελευθερο διαμονής
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-190 - 25/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή