Duplex 86 τμ, Κέντρο, Κασσάνδρα

Κασσάνδρα
  • € 220.000
  • 4
  • 86
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετική μεζονέτα 86τ.μ. 2 επιπέδων με απίστευτη θέα στην θάλασσα σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Μένδη της Καλάνδρας. Η μεζονέτα στο ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι με τζάκι με μεγάλη πρόσοψη στην μπροστινή βεράντα που έχει θέα την θάλασσα και ευρύχωρη κουζίνα με τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια και αποθηκευτικό χώρο ντουλάπα στο χωλ με πλυντήριο ρούχων και ραφιέρα και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο. Στο δεύτερο επίπεδο η μεζονέτα έχει ένα ενιαίο πατάρι 30 τετραγωνικών μέτρων επιπλέον των 86 τ.μ. της κύριας κατοικίας με διαχωριστικό στην μέση που φιλοξενεί 2 κρεβατοκάμαρες και έχει απίστευτη θέα στην θάλασσα. Υπάρχει μεγάλος κήπος με αυτόματο πότισμα στην πρόσοψη της κατοικίας καθώς επίσης και βεράντα και δυνατότητα δημιουργίας BBQ. Στην πίσω πλευρά υπάρχει αποθήκη με εργαλεία και λέβητας καυστήρας πετρελαίου για ζεστό νερό ή θέρμανση. Υπάρχει εγκατάσταση σωληνώσεων για καλοριφέρ χωρίς θερμαντικά σώματα καθότι χρησιμοποιείται μόνο ως εξοχική κατοικία. Στην πίσω πλευρά της κατοικίας υπάρχει χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα. Το συγκρότημα των κατοικιών είναι περιφραγμένο με όμορφο κήπο σε γη 4000τ.μ.
Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.
Το μεσιτικό γραφείο Anastasia Real Estate λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν το Φ.Π.Α. 24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150 € συν Φ.Π.Α. Η μεσιτική αμοιβή για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 2000 € + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1539
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή