Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Γεωργιούπολη
  • € 155.000
  • 934
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2023
Περιγραφή
Οικόπεδο 934μ² με θέα θάλασσα διατίθεται προς πώληση στον Καβρό.

Βρίσκεται κοντά στη δημοφιλή παραλία της Γεωργιούπολης, περίπου 4 'με το αυτοκίνητο από το δρόμο και 20' με τα πόδια.

Μέσα στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίριο περίπου 70m², το οποίο μπορεί να κατεδαφιστεί ή να ανακαινιστεί για άλλη χρήση.

Το οικόπεδο είναι υπερυψωμένο σε σχέση με τα οικόπεδα της γύρω περιοχής και έχει εξαιρετική θέα στη θάλασσα.

Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου του Καύρου και ο νέος αγοραστής θα μπορεί να χτίσει συνολικά 400μ².

Σχετικά με τη Γεωργιούπολη, κοντά στον Καβρό

Η Γεωργιούπολη βρίσκεται στον όρμο του Αλμυρού του νομού Χανίων, κοντά στα σύνορά της με το νομό Ρεθύμνου. Είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο σε μια μαγευτική περιοχή, ανάμεσα στον ποταμό Αλμυρό και τον Περαστικό. Ο ποταμός Αλμυρός, από τον οποίο παλαιότερα ονομαζόταν η Γεωργιούπολη Αλμυρούπολη, καταλήγει στο λιμάνι του οικισμού, αφού πρώτα δημιούργησε μια λίμνη που αποτελεί καταφύγιο για πολλά άγρια ​​ζώα και πτηνά. Η Γεωργιούπολη οφείλει το σημερινό της όνομα στον πρίγκιπα Γεώργιο, ο οποίος κατείχε τη θέση του Ύπατου Αρμοστή της Αυτόνομης Κρητικής Πολιτείας στα τέλη του 19ου αιώνα. Το χωριό έχει πολλά δέντρα και το λιμάνι οδηγεί σε έναν γραφικό δρόμο με ευκάλυπτους.

Η εξαιρετικά όμορφη παραλία του οικισμού είναι αμμώδης και έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία. Διαθέτει σύγχρονες υποδομές, ομπρέλες, ξαπλώστρες και ναυαγοσώστη για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό και ασφαλές μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά του. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κάνετε διάφορα θαλάσσια σπορ και αν σας αρέσουν τα άλογα μπορείτε ακόμη και να κάνετε ιππασία στην παραλία. Στο βορειοδυτικό τμήμα η θάλασσα είναι αισθητά πιο κρύα, καθώς στην περιοχή ρέουν μικρά ποτάμια. Σήμα κατατεθέν της Γεωργιούπολης είναι μια ασβεστωμένη εκκλησία που είναι χτισμένη σε μια βραχονησίδα μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 200 μ. από την ακτή. Είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο, τον προστάτη των ναυτικών και μπορείτε να το επισκεφθείτε με τα πόδια ακολουθώντας μια ειδυλλιακή διαδρομή σε μια τεχνητή προβλήτα, που συνδέει την εκκλησία με τη στεριά.

Η Γεωργιούπολη έχει πολύ καλές συγκοινωνίες, ειδικά με Χανιά και Ρέθυμνο, καθώς έχει τακτικά δρομολόγια λεωφορείων όλη την ημέρα. Στον οικισμό θα βρείτε όλων των ειδών τα μαγαζιά καθώς και αρκετές καφετέριες, ταβέρνες και εστιατόρια με νόστιμο φαγητό, όπου μπορείτε να γευματίσετε μετά το μπάνιο σας στη θάλασσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
348226
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
934 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή