Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΠελεκάνοςΠελεκάνος
  • € 55.000
  • 346
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023
Περιγραφή
Πωλούνται ολόκληρα δύο οικόπεδα το ένα δίπλα στο άλλο με ελιές στο χωριό Αζωγυρές!

Αυτό το χωριό απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παλαιόχωρα, νότια των Χανίων.

Το συνολικό εμβαδόν του ενός οικοπέδου είναι 346,43m² με οικοδομική άδεια 240m².

Η συνολική επιφάνεια του δεύτερου είναι 926,38m² με οικοδομική άδεια 400m².

Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε ένα φυσικό, πιο αντιπροσωπευτικό τοπίο της Κρήτης με υπέροχες τοποθεσίες στους λόφους του νόμου τριγύρω.

Σχετικά με τις Azogyres:

Οι Αζόγυρες είναι ένα όμορφο και μοναδικό χωριό μέσα στα βουνά, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παλαιόχωρα. Οι τουριστικοί ξεναγοί το αναφέρουν ως το «Παράδεισο Χωριό».

Στο χωριό θα βρείτε το Καφενείο που είναι και το Κέντρο Πληροφόρησης του χωριού. Τυχερός είναι ο άνθρωπος με όλες τις απαντήσεις και γνωρίζει όλη την τοπική ιστορία.

Η κοιλάδα είναι ιδανική για περιπατητές και λάτρεις της φύσης με πολλά μονοπάτια πεζοπορίας όπως το περίφημο μονοπάτι του Ανυδριού και οι Αζωγυρές Σπανιακός. Επίσης κοντά βρίσκεται η Μονή και το μουσείο των 99 Αγίων Πατέρων, ο τάφος του θρυλικού τοπικού Ιερέα και ήρωα Γαβριήλ Παπαγρηγοράκη, ο Τίμιος Πλάτανος. Δείτε τις 2000 ετών ελιές και αγοράστε το λάδι τους στο Cafe. Μπορείτε να επισκεφτείτε τους μυστικούς καταρράκτες Άλφα, το μαγικό δάσος Άλφα, τις πνευματικές σπηλιές Κουκουτσάκη και Αγίων Πατέρων, τις αρχαίες λαξευτές σπηλιές και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη των Ερημιτών.

Κάντε ένα ταξίδι στη φύση και την ιστορία των Αζογηρών, όπου η παράδοση είναι ακόμα ζωντανή! Θα σας βοηθήσει να ξετυλίξετε μερικά από τα μυστικά, τους μύθους, τους θρύλους και τις λαογραφικές ιστορίες από αυτήν την περιοχή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
348274
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
346 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 55.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή