Duplex, άριστη κατάσταση, 220 τμ, Αγία Τριάδα, Ηράκλειο

Ηράκλειο
  • € 500.000
  • 5
  • 220
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Property Description

Αυτή η ιδιαίτερα προσεγμένη από αισθητική άποψη διώροφη μεζονέτα βρίσκεται στον 1ο και 2ο όροφο κτιρίου κατασκευής 1992 και με ημερομηνία αποπεράτωσης εσωτερικά το 2004.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται οι χώροι υποδοχής με τη μεγάλη βεράντα, η κουζίνα με το καθημερινό δωμάτιο και ένα wc για τους επισκέπτες. Στο δεύτερο όροφο βρίσκονται 4 υπνοδωμάτια (το ένα master), με δύο μπάνια και ένα wc, μια μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη και μπαλκόνια στο πίσω μέρος του κτιρίου. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή. Τα δάπεδα είναι από λευκό Πεντελικό μάρμαρο στους κύριους χώρους, παρκέ στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια είναι από φίνα Ιταλικά πλακάκια και είδη υγιεινής. Το τζάκι φτιαγμένο και αυτό από Πεντελικό μάρμαρο, τα κιγκλιδώματα στην εσωτερική σκάλα από σφυρήλατο σίδηρο ιδιαίτερης αισθητικής. Τέλος, υπάρχει ανοιχτή θέση στάθμευσης 25τμ.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Location Description

Το Ηράκλειο Αττικής περιβάλλεται από τους δήμους Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Πεύκης και Λυκόβρυσης. Έχει αναπτυχθεί κυρίως ως οικιστική περιοχή γύρω από την περιοχή του σταθμού της γραμμής 1 του μετρό και διαθέτει πολλές πλατείες και όμορφα πάρκα. Προσφέρει πληθώρα επιλογών για οικογένειες, καθώς διαθέτει δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικά κέντρα. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονα άριστα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα. Η δυνατότητα γρήγορης και άμεσης πρόσβασης στους εμπορικούς δρόμους της Ν. Ιωνίας & της Πεύκης, την Αττική οδό & την Εθνική οδό, τα σχολεία, τα καταστήματα και τα νοσοκομεία της περιοχής προσδίδει επιπλέον πλεονέκτημα στην οικιστική ανάπτυξη του Δήμου Ηρακλείου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SLLR - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή