Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 370.000
  • 3
  • 64
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Property Description

Ένα διαμέρισμα σε μια ήσυχη γειτονιά για απαιτητικούς, που αγαπούν να συνδυάσουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της περιοχής με την ποιότητα ζωής και την ευεξία που η επαφή με το φυσικό περιβάλλον προσφέρει. Ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα με αρχιτεκτονικές πινελιές, προσδίδοντάς του έξυπνες λύσεις και λειτουργικότητα ώστε σε 64 τ.μ. να χωρούν με άνεση δύο φωτεινά υπνοδωμάτια και ένα όμορφο σαλόνι με θέα φυσικό περιβάλλον. Ένας χώρος κατάλληλος για κατοικία, pied-`a-terre ή και για επαγγελματικούς σκοπούς. Όλη σχεδόν την επιφάνειά του διατρέχει δρύινο πάτωμα, προσδίδοντάς του ένα αριστοκρατικό χαρακτήρα συνδυάζοντάς το με τον διάχυτο φυσικό και τεχνητό φωτισμό και την λειτουργικότητα που το χαρακτηρίζουν.
Το ενεργειακό πιστοποιητικό βρίσκεται υπό έκδοση.

Location Description

Κολωνάκι: Τοποθεσία και περιβάλλον του ακινήτου

Τοποθεσία: Το Κολωνάκι είναι μια προνομιακή συνοικία, γεμάτη από τη γοητεία του παλιού καιρού, με κοσμοπολίτικη λάμψη, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος και τις ιστορικές συνοικίες της Πλάκας και της Ακρόπολης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κολωνάκι θεωρείται ένα εμπορικό αλλά και καλλιτεχνικό κέντρο με πολλά καφέ, εστιατόρια, μπουτίκ επώνυμων, σχεδιαστών, θέατρα και βιβλιοπωλεία. Είναι η περιοχή που πρέπει να επισκεφθείς για να κάνεις τα ψώνια σου σε κάποια από τα μοντέρνα ή τα διάσημα καταστήματα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο «Μουσείο της Αθήνας», καθώς το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη, το Κυκλαδικό και το Μουσείο Γουλανδρή που άνοιξε πρόσφατα, βρίσκονται σε ακτίνα 1 χλμ. Αφετηρία για τους Αθηναίους λογοτέχνες και τους νομοθέτες, το Κολωνάκι είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας πολυπόθητος προορισμός για ακίνητα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει από 50 λεπτά έως 1 ώρα με το γρήγορο τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική δυναμική: Το Κολωνάκι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, και είναι μια περιοχή που πάντα προσελκύει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SU9D - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1959
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή