Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 192 τμ, Λεπτοκαρυά, Ανατολικος Όλυμπος

Ανατολικος Όλυμπος
  • € 245.000
  • 5+
  • 192
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται καταπληκτική οικία στην Λεπτοκαρύα Ανατολικού Ολύμπου. Πρόκειται για πέτρινη εξαιρετικής κατασκευής Βίλα. Ευρίσκεται σε ειδυλλιακό σημείο και σε ύψωμα που απέχει μόλις 800μ από την Θάλασσα. Σε οικόπεδο 400τμ, η οικία απαρτίζεται από εξωτερικό αύλειο χώρο περιμετρικά της. Ενώ διαθέτει πάρκινγκ χωρητικότητας δύο αυτοκινήτων.

Στον κάτω χώρο της διώροφης οικοδομής βρίσκεται ένα στούντιο 35τμ καθαρά. Αναφέρεται ένα ενιαίο υπνοδωμάτιο φωτεινό και ευχάριστο στρωμένο με πλακάκι, συνθετικά κουφώματα με κουζίνα και μπάνιο σε άριστη κατάσταση. Ακριβώς δίπλα, έχει κατασκευή τριάρι διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 68τμ. Επίσης πρόκειται για άριστη κατασκευή, με πέτρινους τείχους, κουφώματα συνθετικά καινούργια και διπλά τζάμια. Τα δύο υπνοδωμάτια του είναι πραγματικά δροσερά. Η κουζίνα του σε μοντέρνα γραμμή και το μπάνιο πλήρως επιπλωμένο.

Στον επάνω όροφο, ανεβαίνοντας από μια γυριστή σκάλα στα πλαίσια της παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής συναντάμε ένα μπαλκόνι- που προετοιμάζει τον επισκέπτη για την είσοδό του στην κυρίως οικία με 88τμ καθαρής επιφάνειας. Το σπίτι επίσης στρωμένο με πλακάκι και καινούργια κουφώματα ενώ εκπλήσσει με την δροσερή και φωτεινή του αύρα. Με ενδιάμεσο ένα μικρό χολ στα δεξιά του εντυπώνεται ένα ξύλινο χαμηλοτάβανο σαλονάκι για ευχάριστες στιγμές ενώ συνεχίζοντας ευθεία μπροστά υπάρχει η τραπεζαρία του σπιτιού που οδηγεί στο μοναδικό μπαλκόνι του. Κοιτώντας στην πίσω όψη του και σε δενδρώδη κήπο επιτρέπει τον κλιματισμό του οικήματος όλες τις ώρες.

Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα δύο μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια του σπιτιού με τα επιβλητικά τους παράθυρα και τις μοντέρνες ντουλάπες τους. Τέλος είναι σημαντικό να αναφέρουμε την άριστη κουζίνα της οικίας που στηρίζεται σε φυσικό φωτισμό χάρη στο ιδιαίτερα μεγάλο παράθυρο της αλλά και την χαρούμενη διάθεση που δημιουργεί.

Πρόκειται για μια μοναδική αγορά πέτρινου κτίσματος!!

Real Estate Lamproulis- Καλέστε μας!!
.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5002915 - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
192 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 245.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή