Γκαρσονιέρα Φάληρο, Αγία Τριάδα, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΦάληρο
  • € 120.000
  • 1
  • 50
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή

Διαθέσιμο για πώληση ένα ακίνητο σε άριστη τοποθεσία. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Στρατού, απέναντι από το Γαλλικό Ινστιτούτο. Στεγάζεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου που οικοδομήθηκε το 1975. Η επιφάνεια του ακινήτου είναι 50 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο.

Το ακίνητο είναι διαμπερές, προσφέροντας φυσικό φως και ευάερο περιβάλλον. Έχει υποστεί ανακαίνιση και παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Η θέρμανση γίνεται με φυσικό αέριο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε το ακίνητο από κοντά, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σημειώσεις:
1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.

2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).

3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S-97
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή