Ρετιρέ 132 τμ με μπαλκόνι, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 300.000
  • 1
  • 132
  • 2
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-616 - Θεσσαλονίκη κέντρο Αντιγονιδών ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 132 τ.μ. . Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1975 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2004. Διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, ανελκυστήρα, τέντες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 32 τ.μ. - Τιμή: 300.000 € Προς πώληση είναι ένα υπέροχο διαμέρισμα σε ένα κεντρικό σημείο της περιοχής Αντιγωνιδών, με επιφάνεια 130 τετραγωνικών μέτρων, που προσφέρει όλες τις ανέσεις για έναν άνετο και πολυτελή τρόπο ζωής.

Το διαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, το ιδανικό μέγεθος για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που επιθυμεί επιπλέον χώρο για φιλοξενία. Η άνετη σαλοκουζίνα δίνει την αίσθηση της ενότητας και της φιλοξενίας, ενώ το μπάνιο και το WC παρέχουν όλες τις απαραίτητες παροχές για μια άνετη καθημερινότητα.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτού του διαμερίσματος είναι ο υπέροχος, ευρύχωρος και εξωτερικός χώρος του. Το μπαλκόνι, με επιφάνεια 32 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει μια εκπληκτική θέα και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να απολαμβάνετε τον ήλιο, τον αέρα και τις κοινωνικές στιγμές. Επιπλέον, το μπαλκόνι διαθέτει ένα ενσωματωμένο μπάρμπεκιου για υπαίθριες γευστικές απολαύσεις και μια ανοιγόμενη περγκολά, που προσφέρει την απαραίτητη σκίαση κατά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

Το διαμέρισμα είναι ένα ρετιρέ διαμέρισμα στον 7ο όροφο, που παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα και ειρήνη. Επίσης, διαθέτει φυσικό αέριο, προσφέροντας μια οικονομική και περιβαλλοντικά φιλική λύση για την θέρμανση και την παροχή ζεστού νερού.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2004, επιδεικνύοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών. Οι συνθετικοί κουφώματα παρέχουν αποτελεσματική θερμομόνωση και ασφάλεια, ενώ η πόρτα ασφαλείας εξασφαλίζει την αίσθηση της ασφάλειας και της ηρεμίας.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία και δημόσιες συγκοινωνίες, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης.

Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα καταπληκτικό κατάλυμα με άνετους χώρους, εξαιρετικές ανέσεις και υπέροχη θέα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε τον επιθυμητό τρόπο ζωής στην καρδιά της πόλης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-616 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
132 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 2 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή