Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νικηφόρος ΦωκάςΓριμάνη, Γεράνι 74100
  • € 125.000
  • 4.088
Περιγραφή
Οικόπεδο προς πώληση, 4.088 τ.μ. στην ευρύτερη περιοχή του Γερανίου, στη βόρεια πλευρά του νομού Ρεθύμνης και σε απόσταση 7-8 χιλιομέτρων από την πόλη του Ρεθύμνου. Η τοποθεσία του οικοπέδου, λόγω της εγγυτητάς του στην πόλη, το μετατρέπει σε ένα οικόπεδο που μπορεί να εξυπηρετήσει ανάγκες πρώτης κατοικίας, εξοχικής κατοικίας ή και των δύο. Η γύρω κατάφυτη αγροτική περιοχή σε συνδυασμό με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα προσφέρουν μία αίσθηση γαλήνης την οποία μπορεί να απολαμβάνει κανείς καθημερινά, εάν αποφασίσει να χτίσει στο συγκεκριμένο οικόπεδο την κύρια κατοικία του. Η απόσταση από το κέντρο της πόλης επιτρέπει σε κάποιον να κατοικεί στο Γεράνι και να εργάζεται στο Ρέθυμνο.

Το οικόπεδο είναι αμφιθεατρικό με βορειοανατολικό προσανατολισμό και η θέση του μπορεί να εγγυηθεί οτι η θέα θα παραμείνει απρόσκοπτη στο διηνεκές. Η τιμή του κινείται σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με την οικιστική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, γεγονός που το καθιστά τρόπον τινά κι επενδυτική ευκαιρία υπό την έννοια οτι ακόμη κι αν κάποιος δεν θέλει να το εκμεταλλευτεί άμεσα, μπορεί να αισθάνεται σίγουρος οτι η τοποθέτηση των χρημάτων του σε αυτό το οικόπεδο, του εγγυάται μία σταθερή αύξηση αξίας για τα επόμενα χρόνια.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5013779 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.088 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή