Ρετιρέ 312 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Χορτιάτης

Χορτιάτης
  • € 330.000
  • 5+
  • 312
  • 3+
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση στο κέντρο του Χορτιάτη συγκρότημα κατοικιών, 312 τ.μ., τριών επιπέδων, εξαιρετικής κατασκευής που βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με εκπληκτική πανοραμική θέα και ανοιχτωσιά.
Στον πρώτο όροφο του συγκροτήματος συναντάμε ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 120 τ.μ. με μεγάλο και ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, με μεγάλες μπαλκονόπορτες και πρόσβαση σε ωραία μπαλκόνια, μία κουζίνα, τρία δωμάτια, ένα μπάνιο και ένα w.c. επισκεπτών. Το διαμέρισμα αυτό έχει ως παρακολούθημα στο υπόγειο μία αποθήκη 52τ.μ.. Το διαμέρισμα αυτό έχει αυτόνομη θέρμανση με πέλετ.
Στο ισόγειο του συγκροτήματος βρίσκονται δύο διαμερίσματα των 53 τ.μ. που αποτελείται το καθένα από δύο δωμάτια, ένα σαλόνι, μία κουζίνα και ένα μπάνιο.
Τα δύο αυτά διαμερίσματα του ισογείου έχουν το καθένα ως παρακολούθημα στο υπόγειο από μία ξεχωριστή αποθήκη, 12 τ.μ. και 22 τ.μ. αντίστοιχα.
Η επικοινωνία μεταξύ των τριών επιπέδων πραγματοποιείται μέσω μίας πανέμορφης μαρμάρινης εσωτερικής σκάλας.
Το κτίριο όλο καθώς και ο αύλιος χώρος είναι ιδιαιτέρως προσεγμένα από τους ιδιοκτήτες τους και απευθύνονται σε ανθρώπους που θα το αγαπήσουν αμέσως με την πρώτη ματιά.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης.
Η εταιρία Bee Panoramic και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας περί μεσιτείας Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α και κατά την υπογραφή του εντύπου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΦΜ σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231041008-10902 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
312 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή