Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 600 τμ, Τριαντάρος, Τήνος

Τήνος
  • € 4.500.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η κορυφαία αυτή βίλα, σχεδόν φυσική επέκταση της περίφημης παραλίας του Αγίου Σώστη από πέτρα και λευκό, απλή, άνετη και αριστοκρατική με πολλά χαρακτηριστικά της Τηνιακής αρχιτεκτονικής συναρπάζει το βλέμμα. 600 τ.μ. πολυτελών χώρων, δημιουργικά επιπλωμένη με γούστο μοντέρνας και παραδοσιακής φινέτσας, 7 υπνοδωμάτια και 8 πλήρη μπάνια, άφθονα για την οικογένεια και τους επισκέπτες της. Οι δύο εκτεταμένες κουζίνες ή το υπαίθριο μπάρμπεκιου κάτω απο την μαγευτική πέργκολα σας προκαλούν να δοκιμάσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και να αυτοσχεδιάσετε.

Η πανσέληνος, δύο φορές μέσα στον Αύγουστο, επισκιάζει τα νυχτερινά φώτα της Μυκόνου ακριβώς απέναντι καθώς στέκεται στη μέση του ουρανού καθρεφτίζοντας τον εαυτό της εγωιστικά στη θάλασσα ζητώντας σας διακριτικά να σβήσετε τα φώτα της βίλας. Η αγαπημένη σας οικογένεια και οι φίλοι σας θα λατρέψουν την ιδέα του φεγγαριού.

Τα πρωινά είναι ξεχωριστά. Περπατήστε ανέμελα μέχρι την παραλία και βουτήξτε πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας. Στη συνέχεια απολαύστε το πρωινό σας στη βεράντα με τη θαλασσινή αύρα να χαϊδεύει το σώμα σας. Ο λιτός και περιποιημένος κήπος και η θέα στη θάλασσα είναι εκεί για να σας θυμίζουν ότι είναι μια εμπειρία που ποτέ δεν είναι αρκετή.

Η γαστρονομία της Τήνου είναι διάσημη και φημισμένη. Τόσα πολλά χωριά τριγύρω φιλόξενα και ελκυστικά θα σας μυήσουν στις αποκλειστικές γεύσεις του νησιού για γεύμα ή δείπνο. Στη συνέχεια οδηγείστε στην πρωτεύουσα Χώρα για ένα ποτό. Επιστρέψτε και χαλαρώστε δίπλα στην ευρύχωρη πισίνα και παρακολουθήστε τα φώτα της Μυκόνου να τρέμουν μέσα στη νύχτα. Νιώθετε ότι τα έχετε όλα. Γιατί τα έχετε.

H Τήνος είναι ένα από τα πιο μαγευτικά ελληνικά νησιά. Τα περισσότερα χωριά της δημιουργήθηκαν κατά τους μεσαιωνικούς και βυζαντινούς χρόνους. Διατηρήθηκαν αναλλοίωτα προσφέροντας ένα σύντομο ταξίδι στην ιστορία. Χτισμένα σε πλαγιές για να προστατεύουν τους κατοίκους από τον άνεμο, κρυμμένα ή χτισμένα ψηλά στα βουνά για να κρατούν μακριά τους πειρατές, συχνά μοιάζουν με φρούρια. Ασβεστωμένα και απλά, ακολουθούν το minimal κυκλαδίτικο στυλ. Η πλατεία, η βρύση, οι στοές, οι καμάρες, τα σοκάκια, τα καλντερίμια, οι μαρμάρινες σκάλες, όλα κοινά στοιχεία των χωριών, αποτελούν μελέτη για τους σύγχρονους αρχιτέκτονες.

Ο γαστρονομικός πλούτος της Τήνου και οι συστηματικές προσπάθειες για τη διάδοση του την έχουν αναδείξει σε κορυφαίο εγχώριο γαστρονομικό προορισμό. Το τηνιακό κρασί, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής ταυτότητας του νησιού. Οι λάτρεις μπορούν να απολαύσουν οινογευσίες και συνδυασμούς με τοπικά προϊόντα σε πολλά εστιατόρια, wine bars του νησιού ή να τα προμηθευτούν από καταστήματα λιανικής.

Πάνω από όλα: O Ιερός Ναός της Παναγίας της Ευαγγελιστρίας της Τήνου που είναι το σημαντικότερο Ορθόδοξο σύμβολο και προσκύνημα του Ορθόδοξου Ελληνισμού και ένα από τα πιο γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Προσβασιμότητα: Το πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο είναι αυτό της Μυκόνου. Στη συνέχεια το πλοίο σας μεταφέρει στην Τήνο σε 20 λεπτά. Εναλλακτικά από το λιμάνι της Ραφήνας (15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών) το πλοίο σας μεταφέρει στην Τήνο σε 4 ώρες. Η Τήνος συνδέεται επίσης καθημερινά και με την Άνδρο αλλά και με πολλά άλλα κυκλαδονήσια.

Επενδυτική Δυναμική: Η Τήνος παρουσιάζει μια ιδιαίτερη δυναμική ως επενδυτική ευκαιρία που συνδέεται τόσο με την ραγδαία αύξηση της τουριστικής της οικονομίας, όσο και με την αυξανόμενη τάση για μόνιμη κατοίκηση. Με βάση την τελευταία πληθυσμιακή απογραφή οι μόνιμοι κάτοικοι της Τήνου έχουν αυξηθεί κατά 10% με συνέπεια την αύξηση της ζήτησης για αγορά ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02I5BV - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 4.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή