Τριάρι τρίτος όροφος, Καλλιμάρμαρο, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - Καλλιμάρμαρο
  • € 550.000
  • 5
  • 125
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι υπάρχει μια μεζονέτα δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο ήσυχη και με δικό της parking? Σας παρουσιάζουμε ακριβώς αυτή την περίπτωση ακινήτου.
Μία ανάσα από το Παναθηναϊκό Στάδιο φιλοξενείται μια μεζονέτα 3ου - 4ου ορόφου σε σύγχρονο κτήριο του 2004 με θέση πάρκινγκ και αποθήκη. Αυτό το προνομιακό ακίνητο αποτελείται από 125 τετραγωνικά και εκτείνεται σε δύο επίπεδα με τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Βρίσκεται σε κεντρικό αλλά, ωστόσο, ήσυχο σημείο και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή είτε για μόνιμη κατοικία είτε για επένδυση. Συνάμα, η αρκετά κοντινή απόσταση από το Ζάππειο, το Σύνταγμα και το Παναθηναϊκό Στάδιο με άριστη συγκοινωνιακή σύνδεση 3 σταθμούς μετρό τραμ και λεωφορεία και τρόλεϊ παρέχει μία μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με το φημισμένο κέντρο της Αθήνας.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SVDC - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή