Ξενοδοχείο προς Πώληση

Παύλιανη
  • € 850.000
  • 225
  • 3+
Περιγραφή
Το καταφύγιο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200μ. δίπλα στον Εθνικό Δρυμό της Οίτης,
300 μόλις μέτρα από το όμορφο χωριό Παύλιανη. Περιβάλλεται από καρυδιές, βελανιδιές και η θέα του είναι συγκλονιστική καθώς βλέπει όλο τον ορεινό όγκο μέχρι και την θάλασσα και έχει καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη λιμνούλα και τον μεγάλο καταπράσινο κήπο. Επίσης, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον Παρνασσό και τα δύο χιονοδρομικά κέντρα του καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Το χωριό Παύλιανη αποτελεί ιδανική βάση για την εξερεύνηση του εθνικού πάρκου και την συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία στα δασικά μονοπάτια, ποδηλασία . Η Αθήνα απέχει μόλις 2,5 ώρες οδικώς, η Αμφίκλεια 30 λεπτά οδικώς ενώ ο σιδηροδρομικός σταθμός του Μπράλου είναι 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το καταφύγιο λειτουργεί με φωτοβολταϊκά πάνελ και δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα από άποψη (μπορεί όμως να φέρει διότι διαθέτει οικοδομική άδεια από το έτος 2011). Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιωτική χρήση (ως εξοχικό) ή για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχείο - δωμάτια ) για retreats και συναφείς εκδηλώσεις όλη την διάρκεια του χρόνου.
Το πέτρινο καταφύγιο βρίσκεται σε αγρόκτημα 4.500τμ και αποτελείται από δύο κτίρια συνολικού εμβαδού 225τμ, ένα δεντρόσπιτο και μια λίμνη στον περιβάλλοντα χώρο. Το ένα κτίριο είναι 125 τμ και αποτελείται από ισόγειο, 1ο όροφο και σοφίτα. Το ισόγειο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια ενώ ο 1ος όροφος προσφέρει ένα μεγάλο καθιστικό με μεγάλη βεράντα, εντυπωσιακό τζάκι, απίστευτη θέα, χωριστή μεγάλη εξοπλισμένη κουζίνα και μια άνετη σοφίτα που λειτουργεί σαν το 3ο υπνοδωμάτιο του κτιρίου. Οι κυκλοφορίες μεταξύ των ορόφων γίνονται με εσωτερικές σκάλες.
Το δεύτερο κτίριο είναι 100 τμ, υπόσκαφο και ανεξάρτητο. Αποτελείται από 3 εξοπλισμένα master υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα 2 είναι δίκλινα και το άλλο τρίκλινο.
Μπροστά στο υπόσκαφο υπάρχει λίμνη (πισίνα) διαστάσεων 15 μ Χ 8 μ διαμορφωμένη -ενταγμένη στο περιβάλλον και κατάλληλη για κολύμπι.
Το δεντροσπιτο είναι ανεξάρτητο και προσφέρει 1 υπνοδωμάτιο με 1 μπάνιο και χώρο για ένα καναπέ ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει 3-4 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S1025 - 29/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
225 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή