Δυάρι Νέα Φιλαδέλφεια, Άλσος, Άλσος, Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα ΦιλαδέλφειαΝέα Φιλαδέλφεια, Άλσος
  • € 175.000
  • 3
  • 78
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Άλσος - Διαμέρισμα 78τμ σε οικόπεδο 303τμ, μερικώς επιπλωμένο, 2 υ/δ, ισόγειο, καλή κατάσταση, κατασκευή 1963, ανακαίνιση 2021, ενεργειακή κλάση Γ, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, γωνιακό, θέα άλσος, πρόσοψης, αποθήκη, βεράντες, μεγάλες βεράντες, εμβαδόν μπαλκονιών 40τμ, κήπος, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων πλακάκι, νυχτερινό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, επιτρέπονται κατοικίδια, εντός σχεδίου, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός δυτικός, πρόσβαση: πεζόδρομο, πλησίον πλατεία (έως 100μ), πλησίον αγορά (έως 100μ), πλησίον πάρκο (έως 100μ), πλησίον τράπεζες (έως 200μ), πλησίον αθλητικές εγκαταστάσεις (έως 100μ), πλησίον διασκέδαση (έως 100μ), πλησίον σχολείο (έως 200μ), πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 100μ), πλησίον super market (έως 100μ).
Όμορφο, διαμπερές, λειτουργικό, ζεστό σπίτι προς πώληση προσφέρει ασφάλεια και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να στήσετε τα θεμέλια της ζωής σας. Βρίσκεται σε υπερυψωμένο ισόγειο και έχει συνολική επιφάνεια 78 τετραγωνικά μέτρα και βεράντα ~40τ.μ.. Είναι γωνιακό, με όμορφο κήπο, βλέπει στην Δύση, και έχει πεζόδρομους σε όλο το τετράγωνο.
Η κατοικία αυτή βρίσκεται στα βορειοδυτικά προάστεια, ακριβώς δίπλα στο υπέροχο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, μια όμορφο περιοχή με πράσινο, γεμάτα μαγαζιά και ενωμένη κοινότητα. Ο πεζόδρομος, η ζεστή γειτονιά, και η φυσική ομορφιά γύρω απο το σπίτι θα προσφέρουν την ηρεμία που χρειάζεστε μετά απο μια δύσκολη μέρα δουλειάς. Στα παιδιά, και στα ζωάκια σας, θα προσφέρει ένα όμορφο, και ασφαλές περιβάλλον για να ζήσουν όμορφα τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής τους. Η λεωφόρος Κηφισού είναι 4’ με το αμάξι και ο σταθμός του Περισσού 12’ με τα πόδια αν και έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για σταθμό μετρό 1’ με τα πόδια.
Το εσωτερικό του σπιτιού είναι εξίσου εντυπωσιακό και είναι πλήρως λειτουργικό για νοικοκυρές. Οι μεγάλοι ανοιχτοί χώροι επιτρέπουν να μπει πολύ φώς. Συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και το στυλ, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι έχει άπλετο χώρο για την τραπεζαρία, το καθιστικό, τηλεόραση, στερεοφωνικό σύστημα, φυτά, γραφείο.
Η ευρύχωρη κλειστή βεράντα βλέπει Δυτικά και είναι ιδανική για να πίνεις τον πρωινό καφέ σου με απόλυτη ηρεμία και να ψήνεις τις πιο νόστιμες παραδοσιακές συνταγές. Έχει άπλετο χώρο για τοποθέτηση έξτρα γλαστρών. Έχει 2 υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και μπαλκονόπορτες, 1 μπάνιο, λειτουργική και κομψή κουζίνα, απορροφητήρα, βρύση, και νεροχύτη.
Έχει ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου, με τον δικό του μετρητή. Πληρώνετε όσο πετρέλαιο καταναλώνετε. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστείσετε αέριο (ο πάνω όροφος έχει βάλει) καθώς οι εγκαταστάσεις στον δρόμο έχουν γίνει. Σε αυτό το σπίτι μεγαλώσαμε και γι αυτό το έχουμε προσέξει σαν τα μάτια μας. Είναι άριστα συντηρημένο. To 2021 κάναμε γενικές δουλειές συντήρησης συνολικής αξίας 14.700 ευρώ και πριν 1 βδομάδα ξύσαμε, σοβατίσαμε, βάψαμε και αλλάξαμε τον πάγκο στην κουζίνα.
Το 2022 κάναμε μόνωση και στεγανοποίηση της ταράτσας καθώς και επισκευές στην πρόσοψη, γύρω γύρω και στα κουφώματα. Συντηρήσαμε όλους τους αρμούς στις τουαλέτες, κουζίνα, και προσθέσαμε προστατευτική σιλικόνη σε όλα τα παράθυρα και στους πάγκους.
Τιμή €175.000 (κωδ. 104171) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
104171 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή