Τριάρι ισόγειο, Πάνορμος, Γεροπόταμος

Γεροπόταμος
  • € 300.000
  • 4
  • 97
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Εκπληκτικό παραθαλάσσιο διαμέρισμα προς πώληση στην Κρήτη

Αυτή η μαγευτική ιδιοκτησία προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία παραθαλάσσιας ζωής, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Αυτό το ισόγειο διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα περιζήτητο θέρετρο και υπόσχεται έναν τρόπο ζωής αναψυχής και χαλάρωσης. Ένα γαλήνιο παραθαλάσσιο χωριό στις βόρειες ακτές της Κρήτης, το Πάνορμο προσφέρει μια ειδυλλιακή απόδραση από τα συνηθισμένα. Με τις παρθένες αμμώδεις παραλίες, το γοητευτικό ψαρολίμανο και τη ζεστή φιλοξενία, αυτός ο γραφικός προορισμός αγκαλιάζει τις απλές απολαύσεις της ζωής.

Χαρακτηριστικά ακινήτου:

Αφεθείτε στη καθημερινότητα ενός θέρετρου με πρόσβαση σε μια κοινόχρηστη πισίνα και όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Είτε αναζητάτε μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα είτε μια γαλήνια βόλτα μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, αυτό το κατάλυμα τα έχει όλα.
Με 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, αυτό το ισόγειο διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας. Ο ανοιχτός σχεδιασμός δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και επιτρέπει την απρόσκοπτη ροή μεταξύ των χώρων διαβίωσης.
Αυτό το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο με καλόγουστη και μοντέρνα διακόσμηση, δημιουργώντας μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους.
Αγκαλιάστε την ομορφιά της υπαίθριας διαβίωσης με μεγάλους ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους και βεράντες. Αυτές οι βεράντες προσφέρουν εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε αξέχαστα ηλιοβασιλέματα και να δημιουργήσετε αγαπημένες αναμνήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας.
Είτε ψάχνετε για ένα ήρεμο καταφύγιο είτε για μια συναρπαστική παραθαλάσσια περιπέτεια, αυτό το κατάλυμα εξυπηρετεί και τα δύο.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ

Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AP0573 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
κοινόχρηστα
€ 100/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή