Μονοκατοικία βίλα Νέα Χιλή, Κέντρο, Αλεξανδρούπολη

ΑλεξανδρούποληΝέα Χιλή
  • € 1.100.000
  • 5+
  • 500
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11363 - Αλεξανδρούπολη Νέα Χιλή ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. σε οικόπεδο 4450 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, μπαλκόνια 150 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 4000 μέτρα απόσταση από χωριό 800 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 14000 μέτρα - Τιμή: 1.100.000 €
Πωλείται κατ’ αποκλειστικότητα από το γραφείο μας βίλα συνολικού εμβαδού 500 τ.μ. κτισμένη σε αγροτεμάχιο 4.450τμ. Πρόκειται για μια εξαιρετική κατασκευαστικά και αισθητικά κατοικία η οποία αναγέρθηκε σε προνομιακή τοποθεσία, εκμεταλλευόμενη την υψομετρική διαφορά της περιοχής με αποτέλεσμα το Θρακικό πέλαγος να είναι εμφανές από οποιοδήποτε σημείο της. Ο αρχιτέκτονας εκμεταλλεύτηκε την υψομετρική διαφορά του εδάφους ώστε στο χαμηλότερο σημείο να δημιουργήσει γκαράζ με ανεξάρτητη είσοδο και πρόσβαση 3 τουλάχιστον αυτοκινήτων, δημιουργώντας στη συνέχεια και πάνω από αυτό, δύο επίπεδα τα οποία φιλοξενούν βοηθητικούς χώρους και την κύρια κατοικία.
Ο πρώτος όροφος της οικίας διαθέτει ένα ανοιχτό, μεγάλο σαλόνι που βλέπει προς την ιδιωτική πισίνα της οικίας, την βεράντα και τον κήπο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαμορφωμένη κατάλληλα ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των ιδιοκτητών και επισκεπτών της οικίας με πρόσβαση στη βεράντα και την εξωτερική τραπεζαρία. Στον ίδιο όροφο βρίσκουμε έναν άνετο χώρο γραφείου, WC, 2 υπνοδωμάτια με θέα , μπάνιο, βοηθητικό χώρο και το master bedroom το οποίο έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό και διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ και βεστιάριο 5 τ.μ.
Στο ισόγειο υπάρχει διαμορφωμένος χώρος με σάουνα 4 δωμάτια εκ των οποίων τα 3 με άμεση πρόσβαση στην αυλή του ακινήτου και 2 άνετα μπάνια με ντουζιέρες.
Το ακίνητο περιβάλλεται από διαμορφωμένο κήπο με γκαζόν, οπωροφόρα δέντρα και ελιές. Διαθέτει αυτοματοποιημένα συστήματα φωτισμού και ποτίσματος και ενεργό σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου πρόσβασης στην οικία. Η θέρμανση της πραγματοποιείται μέσω λέβητα πετρελαίου, διαθέτει τζάκι στο σαλόνι και ηλιακό. Η πισίνα διαθέτει κανάλι υπερχείλισης και είναι διαστάσεων 6Χ12 μέτρα.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11363 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή