Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Άνω Λιόσια28ης Οκτωβρίου 20, Άνω Λιόσια 13341
  • € 650.000
  • 1.938
  • 3+
Περιγραφή
Διατίθεται κτίριο διαμπερές και φωτεινό 1.938τ.μ. στα Άνω Λιόσια κατασκευής του 1977 και ανακαινισμένο το 2013. Χωρίζεται σε 4 επίπεδα υπόγειο 562τ.μ., ισόγειο 562τ.μ., 1ος όροφος 252τ.μ. και πατάρι 252τ.μ. σε οικόπεδο 600τ.μ. Είναι γωνιακό και προσόψεως με πρόσοψη 25μ. και βιτρίνα ιδιαίτερης προβολής. Παρέχεται δυνατότητα αυτόνομης θέρμανσης και κλιματισμού μέσω ρεύματος. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και έχει 2 ανελκυστήρες εμπορευμάτων, με πρόσβαση και στην υπόγεια αποθήκη του, ψευδοροφή, προ εγκατάσταση συναγερμού και ηχείων, δομημένη καλωδίωση, οπτική ίνα, κάμερες, ράμπα φόρτωσης – εκφόρτωσης με ανεξάρτητη είσοδο και ρολό ασφαλείας. Διαθέτει κλειστό χώρο τύπου conteiner, για την τοποθέτηση της ανεξάρτητης μονάδας εξωτερικών μοτέρ στον κήπο του, απομονώνοντας το θόρυβο και εξασφαλίζοντας την καλύτερη λειτουργία που απαιτείται σε κτίριο μεγάλων εγκαταστάσεων. Είναι εξοπλισμένο με δύο πόρτες πυρασφάλειας, όπου προβλέπεται. Άμεση πρόσβαση AMEA. Αποτελείται από μεγάλες αίθουσες με κολώνες και 5wc με προθάλαμο.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο πλησίον εμπορικού δρόμου, πολύ κοντά στο δημαρχείο Άνω Λιοσίων, σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εμπορική αγορά της περιοχής με πληθώρα εμπορικών καταστημάτων ιδιαίτερης κινητικότητας από τους κατοίκους της συνοικίας. Κατάλληλο για κάθε εμπορική χρήση. Κατάλληλο για κατάστημα. Κατάλληλο για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Διαθέτει δύο εισόδους πρόσβασης.
Τύπος δαπέδων: πλακάκι
Τύπος ρεύματος: Τριφασικό
Τα Άνω Λιόσια είναι προάστιο της δυτικής Αττικής και δημοτική ενότητα του Δήμου Φυλής. Η περιοχή βρίσκεται στους δυτικούς πρόποδες της Πάρνηθας 12 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση στην περιοχή είναι εφικτή μέσω της Αττικής οδού στην έξοδο 5, μέσω της περιοχής των Αχαρνών στα ανατολικά, της περιφερειακής Αιγάλεω και της λεωφόρου Φυλής.

***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.*** 

Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.

Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.

Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

www.lekkasrealestate.gr

καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας

www.lekkasg.gr

 Εmail: info@lekkasg.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5030975 - 29/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.938 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή