Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, τρίτος όροφος, Κέντρο, Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη
  • € 240.000
  • 5
  • 129
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024
Περιγραφή
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ U1

Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, τρίτου ορόφου, σε άνετο δρόμο της Νέας Σμύρνης, με πράσινο και ησυχία.

Εκτείνεται σε 129 τετραγωνικά μέτρα και η διάταξη των χώρων του, του επιτρέπουν να χωριστεί εύκολα σε δύο ξεχωριστές αυτόνομες κατοικίες, μία μικρότερη και μία μεγαλύτερη, καθώς διαθέτει όχι μία αλλά δύο κύριες εισόδους. Αυτή η σπάνια διαρρύθμιση ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων.

Το μεγαλύτερο τμήμα του διαμερίσματος είναι προσόψεως και αποτελείται από 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια μεγάλη σαλοτραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα, μπαλκόνι και μια ευρύχωρη αποθήκη. Το μικρότερο τμήμα βλέπει στον ακάλυπτο του κτιρίου και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, χώρο κουζίνας, ένα μπάνιο και μπαλκόνι, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα ως αυτόνομη μονάδα, με δική της είσοδο. Αυτός ο επιπλέον χώρος είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό που προσθέτει σημαντική αξία σε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο.

Φανταστείτε τις δυνατότητες – το μικρότερο διαμέρισμα θα μπορούσε να προσφέρει εισόδημα από ενοικίαση ενώ εσείς θα μένετε άνετα στο μεγαλύτερο τμήμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο τον χώρο ως ένα ενιαίο σπίτι, ιδανικό για μια μεγάλη οικογένεια ή για όσους εκτιμούν την αφθονία του χώρου.

Το διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από στάση τραμ το οποίο σας συνδέει άμεσα και γρήγορα με το κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια, δίπλα σε στάση λεωφορείου, 10 λεπτά με τα πόδια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιώνιου, κοντά σε σχολεία και μόλις 7 λεπτά από την κεντρική αγορά της νέας Σμύρνης, καλύπτοντας εύκολα όλες τις καθημερινές σας ανάγκες.

Μη χάσετε την ευκαιρία! Προγραμματίστε μια επίσκεψη σήμερα!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
U1-230702
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
129 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή