Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 220 τμ, Κέντρο, Μαρμάρι

Μαρμάρι
  • € 940.000
  • 5+
  • 220
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλα προς πώληση στη θέση Μαρμάρι Ευβοίας οικισμός Κοκκίνη, σε απόσταση από τη θάλασσα 300 μέτρα, μόλις 2 λεπτά από το κέντρο και το λιμάνι του Μαρμαρίου απόσταση 1 χλμ, το ακίνητο έχει επιφάνεια 220 τμ, με έτος κατασκευής το 2008, ευρισκόμενο σε οικόπεδο συνολικά 1200τμ. το οποίο είναι χωρισμένο σε δύο οικόπεδα των 600τμ .Το ακίνητο έχει την δυνατότητα επιπλέον οικοδόμησης 240 τμ στο ξεχώριστό συνορευόμενο οικόπεδο επιφάνειας 600τμ το οποίο είναι προς πώληση μαζί με το ακίνητο και συμπεριλαμβάνεται στη συνολική τιμή.

Η μονοκατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα τα οποία επικοινωνουν με εσωτερική σκάλα και εσωτερικό ανσασέρ, Το πρώτο επίπεδο είναι το ημί-υπόσκαφο όπου παρόλο τη θέση του είναι φωτεινό, διαθέτει παράυθρα σε όλους τους χώρους, αποτελείται από ευρύχωρο ενιαίο χώρο καθιστικό με τζάκι (υπάρχει δυνατοτητα τοποθέτησης κουζίνας), διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τουαλέτα και δωμάτιο για αποθηκευτικό χώρο, υπάρχει αυτόνομη είσοδος έχοντας την δύνατότητα τροποποίησης σε ξεχωριστή αυτόνομη κατοικία.
Το δεύτερο επίπεδο είναι ένας πολυτελέστατος χώρος όπως θα δείτε και στην παρουσίαση του ακινήτου όπου εκει βρίσκεται το σαλόνι, το καθιστικό, η κουζίνα και η τουαλέτα. Η διακόσμιση του, το αρχιτεκτονικό στυλ και τα υλικά κατασκευής δίνουν μια εντυπωσιακή εικόνα στο συγκεκριμένο επίπεδο όπου εκεί βρίσκεται η κύρια είσοδος, αποτελείται από ευρύχωρη πολυ προσεγμένη κουζίνα-τραπεζαρία με άριστα υλικά κατασκευής, στη συνέχεια βρίσκεται το σαλόνι με εντοιχιζόμενο τζάκι με εξαιρετικό στυλ διακόσμισης και απίθανη θέα στη θάλασσα ακομά και από τον εωτερικό χώρο. Διαθέτει μεγάλη βεράντα επενδυμένη με πέτρα Καρύστου, πανοραμική θέα στη θάλασσα και στην ευρύτερη περιοχή.

Το τρίτο και τελευταίο επίπεδο αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τουαλέτα, εκ των οποίων το ένα είναι master με δικό του wc. Οι χώροι του τρίτου επιπέδου είναι φωτεινόι-ευάεροι και ευήλιοι, διαθέτουν απίθανη θέα στη θάλασσα και στην ευρύτερη περιοχή από το μπαλκόνι το οποίο διαθέτουν.
Οπως ο εσωτερικός χώρος με τον ίδιο τρόπο και ο εξωτερικός βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και διαμορφωμένος εξαιρετικά με επένδυση από πέτρα Καρύστου στην τοιχοποία και στο δάπεδο του ακινήτου, πέργολα σε άριστη κατάσταση, κήπος με καλλοπιστικά φυτά, αυτόματο πότισμα, αρκετές θέσεις παρκινκ, περίφραξη με τοιχεία από μπετόν, ηλεκτρική γκαροζόπορτα.
Το ακίνητο παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο, οικιακές συσκευές σε άριστη κατάσταση, επίσης είναι άριστο ενεργειακά για παράδειγμα μόνωση, κουφώματα αλουμινίου-διπλά τζάμια, αυτόνομία στη θέρμανση-ψύξη μέσω πετρελαίου και air-condition. Είναι βασισμένο στις λεπτομέριες και έτσι δεν υπάρχει ατέλεια! ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΣΗ!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VM1 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 940.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή