Duplex, νέα, 80 τμ, Κορησσία, Κέα

Κέα
  • € 265.000
  • 3
  • 80
  • 2
Περιγραφή
Μεζονετα 80τμ σε οικοπεδο 1000τμ ,με δυο επιπεδα, 2 υ/δ, κουζινα,σαλονι, 1 μπανιο, 1 wc, τζακι, φωτεινη, προσοψη σε ασφαλτοστρωμενο δρομο, μεγαλα μπαλκονια με θεα το λιμανι του νησιου. περιποιημενο περιβαλλοντα χωρο, θεσεις παρκινγκ, bbq με εξωτερικο φουρνο στον κηπο. Τιμη 265.000 ευρω.
Η Κέα είναι ένας μοναδικός προορισμός διακοπών για ολόκληρο το χρόνο. Λόγω της κοντινής απόστασης από την Αθήνα και χάρη στην εύκολη πρόσβαση της με την ηπειρωτική χώρα, η Κέα είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλους…
Η Κέα, γνωστή και ως Τζια, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς των Αθηναίων, ιδιαιτέρως όσων διαθέτουν ιστιοπλοϊκό ή φουσκωτό σκάφος. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, αφού απέχει από το λιμάνι του Λαυρίου μόλις 16 ναυτικά μίλια (το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί περίπου 1 ώρα).
Το δυτικότερο κατοικημένο νησί των Κυκλάδων χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του. Οι βασικοί οικισμοί του είναι η Ιουλίδα, η Χώρα και το πιο γραφικό κομμάτι του νησιού, το παραθαλάσσιο Βουρκάρι, όπου αράζουν τα περισσότερα ιστιοπλοϊκά που καταπλέουν στο νησί, και η Κορησσία, το λιμάνι της Τζιας.
Αποτελεί εύκολο προορισμό επειδή βρίσκεται κοντά στην Αττική, απέναντι από το Λαύριο με το οποίο συνδέεται με πλοίο.Το λιμάνι της Κορησσίας απέχει 5 χιλιόμετρα από την Ιουλίδα και είναι ο προορισμός των πλοίων από το Λαύριο.
Ειναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία να έχει κάποιος την εξοχική του η και μόνιμη κατοικία του σε αυτή την πανέμορφη παραδοσιακή μικρή χώρα των Κυκλάδων με την τόσο εύκολη και άμεση πρόσβαση απο την Αθήνα και το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5035009 - 28/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή