Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚέαΕπαρχιακή Οδός Κορησσίας-Κέας, Οτζιάς 84002
  • € 85.000
  • 6.000
Περιγραφή
Οικοπεδο στον Οτζια 6.000 τμ αμφιθεατρικό που χτιζει 200 τμ σύνολο
100 τμ ισογειο κ 100 α όροφος τιμη 100.000 ευρω μαζι με αδεια κτισης. βρισκεται 1.000 μετρα απο την παραλια του Οτζιά.
Η Κέα είναι ένας μοναδικός προορισμός διακοπών για ολόκληρο το χρόνο. Λόγω της κοντινής απόστασης από την Αθήνα και χάρη στην εύκολη πρόσβαση της με την ηπειρωτική χώρα, η Κέα είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλους…
Η Κέα, γνωστή και ως Τζια, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς των Αθηναίων, ιδιαιτέρως όσων διαθέτουν ιστιοπλοϊκό ή φουσκωτό σκάφος. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, αφού απέχει από το λιμάνι του Λαυρίου μόλις 16 ναυτικά μίλια (το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί περίπου 1 ώρα).
Το δυτικότερο κατοικημένο νησί των Κυκλάδων χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του. Οι βασικοί οικισμοί του είναι η Ιουλίδα, η Χώρα και το πιο γραφικό κομμάτι του νησιού, το παραθαλάσσιο Βουρκάρι, όπου αράζουν τα περισσότερα ιστιοπλοϊκά που καταπλέουν στο νησί, και η Κορησσία, το λιμάνι της Τζιας.
Αποτελεί εύκολο προορισμό επειδή βρίσκεται κοντά στην Αττική, απέναντι από το Λαύριο με το οποίο συνδέεται με πλοίο.Το λιμάνι της Κορησσίας απέχει 5 χιλιόμετρα από την Ιουλίδα και είναι ο προορισμός των πλοίων από το Λαύριο.
Ειναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία να έχει κάποιος την εξοχική του η και μόνιμη κατοικία του σε αυτή την πανέμορφη παραδοσιακή μικρή χώρα των Κυκλάδων με την τόσο εύκολη και άμεση πρόσβαση απο την Αθήνα και το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5036411 - 02/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.000 m²
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή