Duplex 145 τμ, Ευρυάλη, Βούλα

Βούλα
  • € 800.000
  • 3
  • 145
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Στη Βούλα, μαζί με την Αθηναϊκή Ριβιέρα, πωλείται ένα duplex διαμέρισμα που βρίσκεται στον 2ο και 3ο όροφο ενός κτιρίου, συνολικού εμβαδού 145 τ.μ. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2005 και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο, και επιπλέον χώρο γραφείου. Υπάρχουν δύο μπάνια, 1 WC, μια κουζίνα και ένα ευρύχωρο σαλόνι.
Το διαμέρισμα συνοδεύεται από δύο ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης και διαθέτει αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο, καθώς και μονάδες κλιματισμού. Τα παράθυρα είναι από αλουμίνιο με διπλά τζάμια, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού. Τα δάπεδα είναι ένας συνδυασμός ξύλου και πλακιδίων και η συνολική κατάσταση του διαμερίσματος είναι τέλεια.
Το φωτεινό ακίνητο έχει καλό προσανατολισμό, με ανελκυστήρα που εξυπηρετεί όλους τους ορόφους. Περιλαμβάνει ηλεκτρικές συσκευές, αποθήκη, εσωτερική σκάλα και πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα. Για πρόσθετη άνεση, μια ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο 70 τ.μ. διαθέτει roof garden και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το διαμέρισμα βρίσκεται επί του παρόντος υπό διετή σύμβαση ενοικίασης. Η ζητούμενη τιμή για την πώληση είναι 800.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την VHD Luxury Properties στα ακόλουθα στοιχεία:
Τηλέφωνο: 2108991287
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@vhdluxury.com
Ιστοσελίδα: www.vhdluxury.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
392816
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή