Μονοκατοικία βίλα 262 τμ, Νέα Σίλατα, Καλλικράτεια

Καλλικράτεια
  • € 390.000
  • 5+
  • 262
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πρόκειται για μια βίλα χωρισμένη σε δύο διαμερίσματα, χτισμένη με σεβασμό στην παράδοση, στην Κρήνη, ένα μικρό οικισμό της Χαλκιδικής, είκοσι λεπτά από την κοντινότερη παραλία και 35 χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Το οίκημα είναι χτισμενο αμφιθεατρικά σε οικόπεδο 670 τ.μ. και χωρίζεται σε ένα ανεξάρτητο ισόγειο διαμέρισμα και μια διώροφη μεζονέτα. Μπορεί να νοικιαστεί καθ όλον η χωριστά τους καλοκαιρινούς μήνες ή και όλο τον χρόνο, είναι εξοπλισμένο με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης και φωτοβολταϊκά πάνελ με εισόδημα € 5.000 ετησίως που υπερκαλύπτουν τα έξοδα συντήρησής του.

Η Βίλα περιλαμβάνει σκεπασμένο barbeque με εξωτερική τραπεζαρία(στον α' όροφο) αποθήκες, γκαράζ, δωμάτιο πλυντηρίου και πωλείται με όλα τα έπιπλα και τον εξοπλισμό. Η τιμή περιλαμβάνει ένα αχρησιμοποίητο σχεδόν όχημα για τις καθημερινές εξορμήσεις των νέων ιδιοκτητών.

Μπαίνοντας από το κατώφλι βρίσκεται κανείς σε ένα σκεπασμένο χώρο με εξωτερικό πάγκο και μία βρύση. Έπειτα, μπαίνουμε στο ισόγειο διαμέρισμα, μπροστά η σαλοκουζίνα, πίσω το μπάνιο και δύο άνετες κρεβατοκάμαρες. Τα παράθυρα είναι ασφαλισμένα με παραδοσιακές σιδερένιες μπάρες χτισμένες στον τοίχο, η επίπλωση είναι λιτή και λειτουργική, το διαμέρισμα κατοικήθηκε μόνο λίγους μήνες και το μπάνιο είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο.
Δίπλα συναντούμε το γκαράζ και ένα μικρότερο αποθηκευτικό χώρο, που είναι μελετημένος για κατασκευή εσωτερικού ανελκυστήρα και επικοινωνεί με τον επάνω όροφο.

Από μία πέτρινη εξωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο και βρισκόμαστε στην μεζονέτα.
Τα μπροστινά παράθυρα είναι άθραυστα και πίσω τους βρίσκεται ένα μεγάλο τζάκι, το καθιστικό και η σαλονοτραπεζαρία. Η κουζίνα είναι ανοικτή και επικοινωνεί με πόρτα με το πίσω μέρος του οικοπέδου. Υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια και μια εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε ένα εκπληκτικό εσωτερικό χαγιάτι, την τρίτη κρεβατοκάμαρα.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Οι οικισμοί της Ν. Τρίγλιας και των Ν. Πλαγίων κατοικούνται από τους προϊστορικούς χρόνους.
Οι δεσμοί με τις μονές του Αγίου Όρους παραμένουν στενές μέχρι και σήμερα, οι δε κάτοικοι, ντόπιοι και πρόσφυγες από την Μικρά Ασία ασχολούνται με αγροτικές καλλιέργειες και παραγωγή κρασιού.
Το τοπίο είναι επίπεδο, καλλιεργημένο και ειδυλλιακό, με εξοχικές κατοικίες υψηλής αισθητικής και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα.
Σημεία εξυπηρέτησης σε λίγα χιλιόμετρα και αστική συγκοινωνία δίπλα ενώ οι δρόμοι είναι προσβάσιμοι, ασφαλτοστρωμένοι με μερικές εξαιρέσεις.
Η περιοχή αναπτύχθηκε κυρίως κατά την δεκαετία του 70 με 80 , καθώς προσφέρονταν για διακοπές, ξεκούραση και διασκέδαση με άμεση και σύντομη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και τη Θεσσαλονίκη.
Παρά την ανάπτυξη η Χαλκιδική δεν έχει χάσει τον τοπικό της χαρακτήρα και, κάθε χρόνο καλοκαίρι και χειμώνα οι κάτοικοι τιμούν τα παλαιά έθιμα και γιορτάζουν με πανηγύρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις τις αλλαγές των εποχών και θύμηση των Αγίων.
Beach Bars για τους νέους και έντονη νυχτερινή ζωή αλλά ησυχία και θάλασσα για τις οικογένειες. Υψηλές ταμειακές ροές για τους επενδυτές κάνουν την Χαλκιδική μας έναν προορισμό αξιοζήλευτο και μοναδικό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SAE4 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
262 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή