Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Πάρος
  • € 1.000.000
  • 5.000
Περιγραφή
Ένα εκπληκτικό αγροτεμάχιο με άδεια οικοδομής από το 2009, σε μια μοναδική τοποθεσία στο νοτιοανατολικό τμήμα της Πάρου, στην Αγκάλη της Χρυσής Ακτής. Η τοποθεσία είναι ήσυχη, ιδιωτική και απαράμιλλης ομορφιάς, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα σε δύο παραλίες. Αυτό το παραθαλάσσιο αγροτεμάχιο, το τελευταίο κομμάτι γης στην συγκεκριμένη θέση, προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία της Χρυσής Ακτής μια από τις ωραιότερες παραλίες της Πάρου.

Η υπάρχουσα οικοδομική άδεια σας επιτρέπει να χτίσετε 286 τ.μ. με πισίνα 60 τ.μ. Σε αυτόν τον τύπο παλιάς οικοδομικής άδειας μπορείτε να έχετε υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο (κάτι που δεν επιτρέπεται στις νέες οικοδομικές άδειες).

Πρόκειται για το τελευταίο αγροτεμάχιο με άμεση πρόσβαση στα γαλάζια νερά της Χρυσής Ακτής. Μια θαυμάσια επενδυτική ευκαιρία!

Τοποθεσία: Η Πάρος βρίσκεται στο Αιγαίο, ανήκει στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων και είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Πάρος τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές Έλληνες και ξένων επισκεπτών καθώς διακρίνεται για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της και τον έντονο τρόπο ζωής των επισκεπτών της.

Παράλληλα, το νησί προσφέρει μία ποικιλία οργανωμένων ή και ήρεμων παραλιών με καταγάλανα νερά ενώ επίσης διαθέτει παγκόσμια γνωστές παραλίες για kitesurf και windsurf. Κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει τα πιο γραφικά σημεία του νησιού τη Νάουσα και τη Παροικιά απολαμβάνοντας μία ευρεία επιλογή από καφετέριες, εστιατόρια και bars.

Προσβασιμότητα: Το νησί της Πάρου είναι προσβάσιμο από το λιμάνι της Ραφήνας και του Πειραιά, τα πλοία αναχωρούν αρκετές φορές την ημέρα και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου τουλάχιστον τρία πλοία αναχωρούν το πρωί και ένα ή δύο το χειμώνα. Επίσης, στη Πάρο μπορεί να φτάσει κανείς με αεροπλάνο καθώς το νησί διαθέτει Κρατικό Αερολιμένα με αρκετές πτήσεις να εκτελούνται κυρίως τη περιοδο του καλοκαιριου όπου η ζήτηση είναι μεγάλη.

Επενδυτική Δυναμική: Η αγορά ακινήτου στη Πάρο αποτελεί μία τεράστια επένδυση καθώς το νησί είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές σε όλο το κόσμο διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη φήμη του και προσελκύοντας όλο ένα και περισσότερους επενδυτές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SLTR - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
5.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή