Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΓλυφάδαΓλυφάδα
  • € 3.400.000
  • 560
Περιγραφή
Μοναδικό κτήριο επαγγελματικών χώρων στη Γλυφάδα, Αθήνα, Ελλάδα

Το κτήριο αποτελείται από κατάστημα ισογείου και πρώτου ορόφου κι από χώρο γραφείων τα οποία κατανέμονται σε τρεις ορόφους:

Τα γραφεία προσφέρουν συνολικά 340 τετραγωνικά μέτρα

Δεύτερος όροφος (133 τ.μ.): Ο δεύτερος όροφος αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον για συνεργατικούς χώρους εργασίας, ομαδικές συναντήσεις και παρουσιάσεις πελατών. Η αφθονία του φυσικού φωτός που εισέρχεται από τα μεγάλα παράθυρα ενισχύει την παραγωγικότητα και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Τρίτος όροφος (133 τ.μ.): Ο τρίτος όροφος διαθέτει έναν εξίσου ευρύχωρο χώρο, κατάλληλο για ιδιωτικά γραφεία, αίθουσες συσκέψεων.

Τέταρτος όροφος (74 τ.μ.): Ο τέταρτος όροφος παρουσιάζει ένα πιο ιδιωτικό περιβάλλον, ιδανικό για γραφεία στελεχών ή έναν άνετο χώρο διαλείμματος. Η διαρρύθμιση σε αυτόν τον όροφο μπορεί να φιλοξενήσει μια μικρότερη ομάδα ή εξειδικευμένα τμήματα.

Ο εξαιρετικός χώρος καταστήματος προσφέρει συνολικά 150 τετραγωνικά μέτρα στο ισόγειο, επιπλέον 60 τετραγωνικά μέτρα στον πρώτο όροφο και επιπλέον αποθήκη 10 τ.μ.

Ισόγειο (150 τ.μ.): 150 τ.μ: Αυτό το ευρύχωρο και καλά φωτισμένο ισόγειο παρέχει ιδανικό περιβάλλον για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας και να προσελκύσετε διερχόμενους πελάτες. Οι μεγάλες βιτρίνες προσκαλούν τους αγοραστές στο κατάστημά σας, μεγιστοποιώντας την ορατότητα.

Πρώτος όροφος (60 τ.μ.): Ο πρώτος όροφος συμπληρώνει το ισόγειο με πρόσθετο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Δημιουργήστε ένα φιλόξενο σαλόνι πελατών, μια αποθήκη ή ακόμη και έναν χώρο γραφείου για τη διαχείριση των καθημερινών εργασιών.

Ευέλικτες επιλογές μίσθωσης: Είτε προτιμάτε το γραφείο να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, είτε μια ρύθμιση όπου μπορείτε να σχεδιάσετε το γραφείο από την αρχή, αυτός ο χώρος προσφέρει την ευελιξία να ταιριάζει απρόσκοπτα με τις προτιμήσεις και τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις.

Ευκολία στάθμευσης: Δώδεκα (12) αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης, διευκολύνουν τους υπαλλήλους όσο και για τους πελάτες.

Ασυναγώνιστη τοποθεσία και προσβασιμότητα αφού βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ο κοντινός σταθμός του μετρό και οι διάφορες διαδρομές λεωφορείων επιτρέπουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες να έχουν άνετη πρόσβαση στην τοποθεσία. Ταυτόχρονα η φήμη της Γλυφάδας για την ασφάλεια και η ακμάζουσα επιχειρηματική της κοινότητα δημιουργούν ένα σταθερό και ευνοϊκό περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
759020 - 23/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
560 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
12 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 3.400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή