Duplex, νέα, 120 τμ, Λυγουριό, Ασκληπιείο

Ασκληπιείο
  • € 360.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Στον δήμο Ασκληπιείου με απεριόριστη θέα στο πράσινο της περιοχής αλλά και στην θάλασσα της Αρχαίας Επιδαύρου πωλείται νεόδμητη μεζονέτα με δική της πισίνα, εξαιρετικής κατασκευής, σε αμφιθεατρική θέση με ανοιχτό ορίζοντα και κοντά στη θάλασσα. Βρίσκεται 6km μακριά από την παραλία, και διαθέτει δύο επίπεδα συνολικού εμβαδού 120 τ.μ.

Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει η ενιαία σαλονοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό, μία αποθήκη και μία μεγάλη βεράντα που απολαμβάνει κανείς τη θέα στον κάμπο. Η εσωτερική μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο με τα δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και δύο μπαλκόνια μπροστά και πίσω.

Οι ανάγκες για θέρμανση και ψύξη καλύπτονται από την μονάδα fan coil και το τζάκι. Έχει κουφώματα αλουμινίου με ανάκλιση, διπλά τζάμια με σίτες και πόρτα ασφαλείας.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου αυτού είναι η θέση του με ανεμπόδιστη θέα από κάθε στάθμη, η ησυχία και η ιδιωτικότητα που προσφέρει η περιοχή, η προσεγμένη του κατασκευή με εκλεκτά υλικά και η πισίνα του, διαστάσεων 3,6x5,6 μέτρων. Επίσης διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης.

Μια πολυτελής μεζονέτα με ιδιωτικότητα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας μεγάλης οικογένειας για μόνιμη ή εξοχική κατοικία ή ακόμα για εκμετάλλευση βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Απέχει 30 χλμ από το Ναύπλιο, 12 χλμ από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, 129 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 159 χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας!

PS Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986989066, email: ps.infore@gmail.com

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
344586 - 31/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή