• € 650.000
  • 635
  • 3+
Περιγραφή
Προς πώληση συγκρότημα 13 διαμερισμάτων – ξενοδοχείο και επιπλέον κτίριο ( Α κτίριο ) για δημιουργία υποδοχής, καθιστικό, χώρος πρωινού, bar, WC αποδυτήρια προσωπικού και βεστιάριο, πέντε λεπτά περπάτημα από την αμμουδιά , στην ευρύτερη περιοχή των Χράνων Μεσσηνίας στην Αίπεια.

Τα κτίρια είναι ημιτελή με σκοπό τη διαμόρφωση με υλικά και χρώματα επιλογής από το νέο ιδιοκτήτη. Δυνατότητα για πισίνα μέχρι 7,5μ*15,5μ. Η συνολική δυναμικότητα του συγκροτήματος (Β κτίριο) είναι δέκα τρία (13) διαμερίσματα δίχωρα και συνολικά τριάντα εννέα (39) κλίνες. Το κτίριο έχει πρόβλεψη υποδομών για άτομα Α.Μ.Ε.Α με ένα δωμάτιο για χρήση από άτομα Α.Μ.Ε.Α.

Συγκεκριμένα πωλούνται τα κτίρια των παρακάτω φωτογραφιών (στο στάδιο που εμφανίζονται) με συνολικό εμβαδόν κτιρίων 915 τ.μ (Α + Β +Γ Κτίριο) και συνολικό εμβαδόν οικοπέδου 6.850 τ.μ.

Τα δωμάτια 47 τ.μ το καθένα, αποτελούνται από καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο 2 κλινών και μπάνιο. Υπάρχει βεράντα ανεξάρτητης εισόδου για κάθε διαμέρισμα ανατολικά στην είσοδο της κάθε κατοικίας καθώς και βεράντα στο πίσω μέρος για κάθε ένα δωμάτιο. Το έτος άδειας είναι το 2006 και η κατασκευή βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης και της διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου με τους ελαιώνες.

Από τη δημοτική οδό διαμορφώνεται είσοδος πεζών και αυτοκινήτων που οδηγούν στις θέσεις πάρκινγκ στη δυτική πλευρά εντός του οικοπέδου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

/// Μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση στο
> https://greek.is/2234
Περισσότερα ακίνητα στο
> https://www.eliterealestate.gr

--- Η ELITE Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της #Real Estate ως ένα από το πιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα.

--- ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ:
ELITE REAL ESTATE
Σύμβουλοι ακινήτων
2721028 928 / 698 120 9727
https://www.eliterealestate.gr
kalamata@eliterealestate.gr
Social Media: #eliterealestate #eliterealhome
https://www.facebook.com/eliterealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2234 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
635 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή