Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΒάμοςΑλμυρίδα
  • € 250.000
  • 4.412
Περιγραφή
Βάμος, Κερά ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 4412,58 τ.μ. με απεριόριστη θέα θάλασσα και ύπαιθρο.
Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, επίπεδο, με πρόσοψη 96 μέτρα, βάθος 45 μέτρα και έτοιμη άδεια οικοδομής για 143 τ.μ. ισόγειο, 44 τ.μ. υπόγειο και πισίνα 53,7 τ.μ.
Απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία της Κεράς και 7 λεπτά από τις Καλύβες.
Ιδανικό για κατασκευή βίλας που θα απολαμβάνει την ησυχία της φύσης και παράλληλα βρίσκεται κοντά στις παραλίες και τα όμορφα χωριά του Αποκόρωνα.

Σε απόσταση 25 χλμ. από τα Χανιά προς το Ρέθυμνο, θα συναντήσετε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Αλμυρίδα. Τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός αναπτύσσεται αλματωδώς στην περιοχή αυτή, αλλά η παρθένα φύση και η ομορφιά αυτού του τόπου παραμένουν ανέγγιχτες. Οι λόφοι που πνίγονται στα ελαιόδεντρα πέφτουν μέχρι την ακτή, ενώ το ορεινό τοπίο των Λευκών Ορέων στα νότια παρέχει στην περιοχή ένα δροσερό και εύκρατο κλίμα. Στο χωριό υπάρχει τακτικό λεωφορείο, με το οποίο μπορείτε να φτάσετε στην πόλη των Χανίων ή να επωφεληθείτε από τα ταξί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όλο το 24ωρο.
Στις τοπικές ταβέρνες, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι ή θαλασσινά από τα καθημερινά ψάρια των ντόπιων ψαράδων ή να απολαύσετε τη διάσημη κρητική κουζίνα. Κάθε χρόνο οι οργανωμένες αμμουδιές της Αλμυρίδας λαμβάνουν τη Γαλάζια Σημαία για τα κρυστάλλινα νερά τους.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2647 - 03/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.412 m²
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή