Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΓεωργιούποληΓεωργιούπολη
  • € 155.000
  • 1.488
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Προς πώληση από την Keller Williams Cretan properties το συγκεκριμένο οικόπεδο εντός σχεδίου, στην περιοχή Γεωργιούπολη. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, βρίσκεται σε επικλινή επιφάνεια και διαθέτει ρεύμα και νερό. Η πρόσοψή του έχει μήκος 17 μέτρα, ενώ το βάθος του ανέρχεται στα 85 μέτρα. Ο συντελεστής κάλυψης του είναι 40%. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, επιτρέπεται η κατασκευή κτιρίου έως 400 τετραγωνικά μέτρα, με μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος δόμησης 7,5 μέτρα.

Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις, όπως επαγγελματική χρήση, επένδυση, τουριστική εκμετάλλευση, κατοικία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Επιπλέον, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από συγκοινωνίες, θάλασσα, παραλία, πλατεία, εκκλησία και super market. Η παραλία Καβρού βρίσκεται μόλις 720 μέτρα μακριά, ενώ η πόλη των Χανίων απέχει περίπου 43 χιλιόμετρα.

Η εν λόγω γη είναι κατάλληλη για αμιγή κατοικία, προσφέροντας τη δυνατότητα για επένδυση σε μια περιοχή με πολλές ευκαιρίες.

Ο Κάβρος είναι μια περιοχή που βρίσκεται στα Χανιά, στη νοτιοδυτική ακτή της Κρήτης στην Ελλάδα. Απέχει περίπου 43 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Είναι μια γραφική παραθαλάσσια περιοχή που προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο.

Ο Κάβρος προσφέρει όμορφες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και είναι ένας δημοφιλής προορισμός για όσους αναζητούν ηρεμία και ξεκούραση. Η παραλία του Κάβρου, που αναφέρθηκε προηγουμένως, απέχει μόλις 720 μέτρα από την περιγραφόμενη περιοχή.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την παραδοσιακή κρητική κουζίνα σε ταβέρνες και εστιατόρια στην περιοχή. Τοπικά προϊόντα, όπως το εξαιρετικό ελαιόλαδο και τα φρέσκα θαλασσινά, είναι δημοφιλή σε αυτήν την περιοχή.

Ο Κάβρος είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ομορφιά της κρητικής φύσης και την εξαιρετική παραθαλάσσια ατμόσφαιρα.

Τιμή : 155.000€ Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2821220220, email: kwcp@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
347670
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.488 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή