Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΚοτρώνι, Κοτρώνι 24022
  • € 150.000
  • 2.931
Περιγραφή
Στο δρόμο Αγίου Δημητρίου-Πλάτσας στην περιοχή ''Μεγάλη Πέτρα'' πωλείται οικόπεδο δύο χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα ένα τετραγωνικών μέτρων.

Το οικόπεδο βρίσκεται εντός της ζώνης των οχτακοσίων μέτρων από τον στάσιμο οικισμό του Κοτρωνίου, δίνοντας δυνατότητα μελλοντικής κατασκευής διακοσίων τετραγωνικών μέτρων.
ΤΟ οικόπεδο έχει απεριόριστη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και μια του πλευρά εφάπτεται σε πέτρινο καλντερίμι το οποίο αποτελεί και ένα από τα σύνορα του.

Είναι επικλινές και με τρία επίπεδα δίνοντας τη δυνατότητα η μελλοντική κατασκευή να χτιστεί στο ψηλότερο σημείο του οικοπέδου εξασφαλίζοντας πως καμία άλλη γειτονική κατασκευή δεν πρόκειται να κόψει τη θέα που προσφέρει.

Το οικόπεδο βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό χωριό της Πλάτσας που αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς ιστορικούς τόπους της περιοχής.

Σε απόσταση είκοσι λεπτών με το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τη θάλασσα συναντά κανείς το ιστορικό χωριό του Αγίου Δημητρίου όπου πολύ κοντά βρίσκεται μια από τις πιο διάσημες παραλίες της δυτικής Μάνης : η παραλία του Πανταζή

Η μελλοντική κατασκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιωτική χρήση είτε για τουριστική εκμετάλλευση καθώς η θέα από το οικόπεδο είναι απεριόριστη .
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
40 00 229 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.931 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε άσφαλτο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή