Διαμέρισμα Κέντρο Θεσσαλονίκης, Βαρδάρης, Βαρδάρης - Λαχανόκηποι

Βαρδάρης - ΛαχανόκηποιΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 330.000
  • 200
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, στην περιοχή: Κέντρο Θεσσαλονίκης - Ιστορικό Κέντρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 133 τ.μ.. Αποτελείται από:. Έχει κατασκευαστεί το 1978. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Χωρίς με Tριπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση. Η κατάστασή του είναι: Χρήζει ανακαίνισης, έχει θέα Αστικό τοπίο. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, είναι κατάλληλο για Φοιτητές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Ασανσέρ, Internet, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €260.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
351109 - 16/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
200 m²
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή