Γκαρσονιέρα Zygomalli, 3, Κέντρο, Ιωάννινα

ΙωάννιναZygomalli, 3
  • € 121.000
  • 2
  • 60
  • 2
  • R
Περιγραφή
Διαμέρισμα 3 δωματίων μετατράπηκε σε ένα μεγάλο, ενιαίο χώρο, διακοσμημένο σε Σκανδιναβικό στιλ με υλικά υψηλής ποιότητας, νέα καλωδίωση, συμπεριλαμβανομένης πίνακα και υδραυλικής εγκατάστασης, καθώς και προετοιμασία για μελλοντικό εσωτερικό σύστημα θέρμανσης.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2017 και χρησιμοποιείται μόνο ως σπίτι διακοπών για λίγες εβδομάδες κάθε χρόνο, διατηρώντας συνεχώς τη συντήρησή του.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει διακριτούς χώρους για πλήρη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, υπερυψωμένο χώρο ύπνου με ενσωματωμένα κρεβάτια για επισκέπτης και φωτεινό μπάνιο με τουαλέτα και ντους. Η ιδιοκτησία έχει εξωτερική μόνωση και ένα μικρό μπαλκόνι. Οι ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, φούρνος, πλυντήριο ρούχων και θερμοσίφωνας) έχουν εγκατασταθεί και μπορούν να περιλαμβάνονται με επιπλέον χρέωση. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης στiv Ζυγομάλη που είναι διαθέσιμη(δεν περιλαμβάνεται)

Η τοποθεσία είναι κεντρική, κοντά σε μπαρ, καφετέριες, καταστήματα κ.λπ., σε πεζόδρομο.
Η Ζυγομάλη έχει φιλική ατμόσφαιρα. Κοντά θα βρείτε τοπικά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε νόστιμη κουζίνα και μια γεύση του τοπικού τρόπου ζωής. Η περιοχή περιβάλλεται από πράσινους χώρους και πάρκα, ιδανικά για χαλαρωτικούς περιπάτους. Εάν απολαμβάνετε τις δραστηριότητες στη φύση, το Λίμνη Παμβώτιδα βρίσκεται κοντά.

Η Ζυγομάλη έχει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, πράγμα που κάνει εύκολη την πρόσβαση στα κολλέγια και πανεπιστήμια τov Ιωαννίνov, καθώς και στα ιστορικά μνημεία, μουσεία και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, είτε πρόκειται για το Κάστρο της Ιωαννίνας, το Μουσείο Αλή Πασά ή τη γοητευτική παλιά πόλη.

Απολαύστε την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τη φύση τov Ιωαννίνov. Ιδανικό για φοιτητές, μόνους ενήλικες ή ζευγάρια που αναζητούν ένα κεντρικό, μοντέρνο και βολικό μέρος να νιώθετε σπίτι σας.

Tα κοντινά ορεινά χωριά είναι προσβάσιμα με λεωφορείο ή αυτοκίνητο και τα βουνά γύρω από την Ιωαννίνα προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες πεζοπορίας και σκι στην Ελλάδα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5069575 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 121.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης