Μονοκατοικία βίλα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Άγιος Βασίλειος 74060, Μύρθιος, Φοινίκας

ΦοινίκαςΜεγάλου Αλεξάνδρου, Άγιος Βασίλειος 74060
  • € 350.000
  • 4
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε ένα πραγματικά όμορφο ακίνητο στον υπέροχο Πλακιά. Αυτή η κατοικία με ιδιωτική πισίνα και μοναδική κοινόχρηστη πισίνα προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα και στη γύρω περιοχή. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από το χωριό του Πλακιά όσο και από την καταπληκτική παραλία, πραγματικά μια υπέροχη τοποθεσία.

Αυτή η ευρύχωρη και πρακτική κατοικία 3 υπνοδωματίων με 2 μπάνια προσφέρει ένα συνδυασμό άνεσης και στυλ. Ένας ενιαίος χώρος οδηγεί στο σαλόνι/τραπεζαρία και μια ενιαία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Στο ισόγειο θα βρείτε επίσης ένα από τα τρία δίκλινα υπνοδωμάτια και το πρώτο μπάνιο. Το ευρύχωρο σαλόνι και η κουζίνα έχουν άμεση πρόσβαση στο κεντρικό αίθριο και στην ιδιωτική πισίνα με ψηφιδωτά πλακάκια.

Υπάρχει επίσης αποθηκευτικός χώρος και ντους στο αίθριο και μια πλαϊνή είσοδος στο ακίνητο. Η πανοραμική θέα στον Πλακιά και στον κόλπο με τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου είναι απίστευτη.

Στον δεύτερο όροφο, υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι, ένα δεύτερο μπάνιο και μεγάλα ντουλάπια αποθήκευσης. Η πρόσβαση στη βεράντα του επάνω επιπέδου με την απίστευτη θέα γίνεται από εδώ.
Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν όλα κλιματισμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για θέρμανση τους πιο δροσερούς μήνες. Το ακίνητο πωλείται πλήρως επιπλωμένο.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0574 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή