Μονοκατοικία βίλα Παλαιά Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Αποκορώνος 73007, Κέντρο, Γεωργιούπολη

ΓεωργιούποληΠαλαιά Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Αποκορώνος 73007
  • € 330.000
  • 4
  • 93
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Ενα υπέροχο σπίτι στο resort Triton Sea View, 700 μέτρα από μία μεγάλη αμμώδη παραλία και όλες τις ανέσεις στο θέρετρο του Καβρού. Το Triton 8 εκτείνεται σε 2 ορόφους και βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό προτζεκτ 19 ακινήτων με 2 κοινόχρηστες πισίνες, άνετο χώρο στάθμευσης και έναν μεγάλο αλλά διακριτικό κοινόχρηστο κήπο και χώρο μπάρμπεκιου.
Το ισόγειο αποτελείται από μια πλήρως εντοιχισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές εντοιχισμένες. Η κουζίνα είναι μέρος της ευρύχωρης τραπεζαρίας και καθιστικού. Στο ισόγειο, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια αποθήκη. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες ανοίγουν στον ιδιωτικό κήπο και το αίθριο, ιδανικό για φαγητό στην ύπαιθρο κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν εντοιχισμένες ντουλάπες και πόρτες που ανοίγουν σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι που παρέχει επίσης πρόσβαση στη βεράντα του τελευταίου ορόφου με την υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα. Επιπλέον δύο κοινές πισίνες, κοινόχρηστη τραπεζαρία και μπάρμπεκιου ολοκληρώνουν την όλη εμπειρία των κατοίκων του.

Το χωριό της Γεωργιούπολης απέχει μόλις 3 χλμ. Η Γεωργιούπολη βρίσκεται δίπλα σε μια μεγάλη αμμώδη παραλία όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες και να κολυμπήσετε στη θάλασσα. Με πολλά καφέ-μπαρ, ταβέρνες και καταστήματα και το ποτάμι που τρέχει στην άκρη, υπάρχει μια υπέροχα ζωντανή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τους ντόπιους και τους τουρίστες.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0575 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή