Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Μεθώνη
  • € 290.000
  • 313
Περιγραφή
250 μέτρα από την παραλία και σε απόσταση αναπνοής από το κάστρο της Μεθώνης διατίθεται προς πώληση οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 313 τ.μ. Είναι διαμπερές, χτίζει έως 378 τ.μ.. και είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία αλλά και για τουριστική εκμετάλλευση, ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Η Μεθώνη είναι κωμόπολη του Νομού Μεσσηνίας, με σπουδαία ιστορική σημασία, γιατί εξαιτίας της στρατηγικής θέσης που βρισκόταν, έγινε το μήλο της έριδος για τους κάθε φορά δυνατούς των εποχών που προσπάθησαν να την κάνουν λιμάνι τους.
Η θέση στην οποία βρίσκεται, νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου, θα μας χαρίζει απεριόριστη θέα από τον όροφο της οικοδομής, στο Ενετικό κάστρο της Μεθώνης που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, στο απέραντο μπλε της Μεσογείου θάλασσας καθώς και αλησμόνητα ηλιοβασιλέματα...

Απέχει μόλις 11 χλμ από την Πύλο και την Φοινικούντα, 63 χλμ από την Καλαμάτα και 54 χλμ από τον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος".

Στη Νίκαια και ειδικότερα στη θέση "Περιβολάκι", σε απόσταση μόλις 5' με τα πόδια (650m) από τον σταθμό του Metro, πωλείται σε αποκλειστικότητα του γραφείου μας διαμέρισμα προσόψεως 51 τ.μ., δευτέρου ορόφου.

Αποτελείται από το σαλόνι, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα και το λουτρό. Είναι ανακαινισμένο το 2014, έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκι. Ακόμη, έχει ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου αλλά και κλιματισμό. Πρόκειται για ένα αρκετά ευάερο και ευήλιο διαμέρισμα.

Στην ταράτσα διαθέτει δικό του δώμα που μπορεί να λειτουργήσει σαν ξενώνας ή να αποφέρει ένα έξτρα εισόδημα καθώς είναι διαμορφωμένο σαν στούντιο, αποτελούμενο από ένα διπλό κρεβάτι, μία μικρή κουζίνα και ένα λουτρό.

Η άριστη ρυμοτομία της περιοχής, όπως και η θέση του διαμερίσματος, το κάνουν ιδανικό προς επένδυση με καλή απόδοση εισοδήματος. Είναι κατάλληλο για φοιτητές και εργαζόμενους καθώς βρίσκεται κοντά στα ΤΕΙ, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και δίπλα στην τοπική αγορά, σε τράπεζες κ.λπ. Η εγγύτητα προς το Metro και τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη με τις συγκοινωνίες αποτελεί επίσης σπουδαίο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου ακινήτου.

Από το λιμάνι του Πειραιά απέχει μόνο 2,5km και 26km από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Επίσης, δεν υπάρχει επιβάρυνση κοινοχρήστων και τα κατοικίδια ζώα είναι ευπρόσδεκτα!

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας!

PS Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986989066, email: ps.infore@gmail.com

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
341445 - 20/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
313 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή