Duplex πλησιον παρκου ηρωων πολυτεχνειου, Νέα Κηφισιά, Κηφισιά

ΚηφισιάΠΛΗΣΙΟΝ ΠΑΡΚΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
  • € 598.000
  • 5+
  • 195
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΑΡΚΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Εξαιρετική μεζονέτα 195τμ, με εσωτερικό ασανσέρ, σε συγκρότημα κατοικιών του 2006, με ιδιόχρηστο διαμορφωμένο κήπο. Η κατοικία αναπτύσσεται σε τρία κύρια επίπεδα συν σοφίτα (όλα νομιμοποιημένα), ως εξής:
ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ: Άνετος χώρος καθιστικού, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με WC. Το επίπεδο αυτό έχει βεράντες εκατέρωθεν και επικοινωνεί με σκάλα με τον κήπο. Διαθέτει παροχές για κουζίνα και τζάκι και μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίος χώρος καθιστικού – τραπεζαρίας - κουζίνας, δεδομένου ότι έχει χωριστεί με γυψοσανίδα.
Α’ ΟΡΟΦΟΣ: Μάστερ υπνοδωμάτιο με μπάνιο με ντουσιέρα και θέα στον κήπο και ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο που εξυπηρετείται με πλήρες μπάνιο. Το μάστερ μπορεί να χωριστεί σε δύο χώρους, ώστε να έχουμε τρία υπνοδωμάτια στον όροφο.
ΣΟΦΙΤΑ: Μια άνετη σκάλα οδηγεί στο επίπεδο αυτό, που είναι ενιαίος χώρος και παροχές για μπάνιο και επικοινωνεί με βεράντα με πανοραμική θέα.
PLAYROOM: Το επίπεδο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο διαμέρισμα, διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα και τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο, πλήρες μπάνιο, χώρο για πλυντήριο – στεγνωτήριο, και το μηχανοστάσιο του ασανσέρ. Το επίπεδο αυτό επικοινωνεί απευθείας με τον πανέμορφο κήπο, που διαθέτει πέργκολα και χτιστή βρύση. Επιπλέον, από το σημείο αυτό μεταβαίνουμε σε δύο μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και το γκαράζ για δύο αυτοκίνητα.
Σύγχρονης κατασκευαστικής τεχνοτροπίας κατοικία, διαμορφωμένο για προσωπικές ανάγκες και με πολύ καλά υλικά, διαθέτει δρύινα δάπεδα σε όλους τους κυρίως χώρους, ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου με θερμοστάτη ανά επίπεδο, ασανσέρ σε όλους τους ορόφους εκτός της σοφίτας, αλουμίνια με θερμομονωτικά τζάμια, υποδομή για 2ο τζάκι και κουζίνα, μάρμαρα στους εξωτερικούς χώρους και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Πολύ κοντά σε αγορά, σχολεία όλων των βαθμίδων και ξενόγλωσσα, πάρκα, πλατείες, με άμεση πρόσβαση στην Εθνική οδό, είναι ιδανικό για οικογένειες, που τα μέλη της μπορούν να λειτουργήσουν και μεμονωμένα. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή για επένδυση, δεδομένου ότι μπορεί να μισθωθεί σε πολύ καλή τιμή ενοικίου. Κατάλληλο και για κατοίκους εκτός Ε.Ε. που επιθυμούν να αποκτήσουν την Golden Visa. Προσφέρεται στην τιμή των 598.000€, ΤΕΛΙΚΟΤΑΤΗ, με χαμηλό ΕΝΦΙΑ και κοινόχρηστες δαπάνες. Πωλείται λόγω μετεγκατάστασης.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά και στους όμορους Δήμους στην ιστοσελίδα μας: www.panteleonrealestate.gr. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε και στο κινητό 6945-392060 11:00 - 21:00.
Email: info@panteleon.gr
URL: https://www.panteleonrealestate.gr
Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων
Κόκκοτα Π. 8, 145 61 Κηφισιά
Κιν.: +30 6945 392060
Τηλ.1 / Φαξ: +30 210 6231415
Τηλ.2: +30 210 8050100
更多KIFISSIA或者周边房产资源(公寓或者别墅),您可以通过以下方式联系我们:
www.panteleonrealestate.gr
Panteleon 地产中介- Kifissia - ( + 30 ) 6945-392060
邮箱:info@panteleon.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
KD-131 - 21/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
195 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 598.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή