Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΆγκιστροΆγκιστρο
  • € 1.350.000
  • 497
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 10-7955 - Άγκιστρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο ξενοδοχείο ισόγειο συνολικής επιφάνειας 497 τ.μ. σε οικόπεδο 797 τ.μ. . Αποτελείται από 12 χώρους, 12 κουζίνες, 12 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2006 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση κεντρική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, δομημένη καλωδίωση - Τιμή: 1.350.000 €
Κωδικός ακινήτου: 10-7955 - Σε μια από τις πιο κεντρικές και γραφικές τοποθεσίες του Άγκιστρου, προσφέρεται προς πώληση ένα επιπλωμένο ξενοδοχείο ισόγειου χώρου, με συνολική επιφάνεια 497 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 797 τ.μ. Αυτό το καταπληκτικό ακίνητο αποτελείται από 12 δωμάτια, 12 κουζίνες και 12 μπάνια και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επένδυση στον κλάδο του τουρισμού.

Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2006 και έχει ενεργειακή κλάση Β+, ενώ διαθέτει κεντρική θέρμανση με αέριο, παρέχοντας άνεση και ζεστασιά όλο το χρόνο. Απολαύστε μια απεριόριστη θέα από τα παράθυρά σας, καθώς το ακίνητο έχει εξαιρετικά μεγάλα αλουμινένια παράθυρα, επιτρέποντας στο φως και τον αέρα να διαπερνούν ελεύθερα.

Το ιδιαίτερα προσεγμένο κτίριο διαθέτει πατώματα από πλακάκι και είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Τα διακοσμητικά στοιχεία και ο εσωτερικός σχεδιασμός προσδίδουν στον χώρο μια σύγχρονη και πολυτελή αίσθηση.

Απολαύστε την ηρεμία και την γαλήνη στον υπέροχο κήπο του ακινήτου, ιδανικό για χαλάρωση και ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η κεντρική τοποθεσία του ακινήτου σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλες τις ανέσεις της πόλης, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την ησυχία και την ιδιωτικότητα που προσφέρει το Άγκιστρο.

Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό ακίνητο στο πανέμορφο και παραδοσιακό Άγκιστρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να οργανώσουμε μια ξενάγηση στο χώρο. Τιμή πώλησης: 1.350.000 €
Στις φημισμένες ιαματικές πηγές Αγκίστρου στις οποίες βρίσκεται το μοναδικό βυζαντινό χαμάμ. Πολύ- Βραβευμένο Εξαιρετικό boutique hotel μοναδικό ακίνητο με σταθερούς τζίρους και σταθερή πελατεία εδραιωμένο στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια. Υψηλές βαθμολογίες ικανοποιήσεις πελατών. Υπάρχει και χώρος βραβευμένου εστιατορίου. Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και ανακαινίζεται σχεδόν κάθε χρόνο. Μόνο σοβαρές προτάσεις περεταίρω πληροφορίες κατόπιν επικοινωνίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10-7955 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
497 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή