Μονοκατοικία βίλα Metaxata, Greece, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάMetaxata, Greece
  • € 380.000
  • 3
  • 142
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-933 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Καλιγάτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 142 τ.μ. σε οικόπεδο 2041 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1986 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σκαλιά εισόδου απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα - Τιμή: 380.000 € (Κωδικός γραφείου ΚΑΛΙΓΑΤΑ-KALIGATA) Το γραφείο μας διαθέτει προς πώληση γοητευτική μονοκατοικία απαρτιζόμενη από δύο ορόφους.

Ο πρώτος όροφος έχει διαμορφωθεί σε ένα διαμέρισμα 71,19 τετραγωνικών μέτρων με σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, και ένα μπάνιο. Η διώροφη μονοκατοικία που βρίσκεται σε οικόπεδο 2041 τ.μ. είναι κοντά στην παραλία της Αβύθου, η οποία απέχει περίπου 4 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το ισόγειο είναι ημιτελές. Η κατοικία περιβάλλεται από έναν όμορφο κήπο με εσπεριδοειδή δέντρα, τον οποίο απολαμβάνει κανείς από την ευρύχωρη βεράντα. Επιπλέον, υπάρχει ανεξάρτητο κτίσμα γκαράζ περίπου 30 τ.μ. με μικρή αποθήκη στο πλάι. Υπάρχει άπλετος χώρος για τοποθέτηση πισίνας.

Το Αργοστόλι και το αεροδρόμιο είναι λιγότερο από 15 λεπτά οδικώς όπως και η πολυσύχναστη Λάσση με τις διάσημες και καθαρές τιρκουαζ παραλίες της, τον Μακρύ και Πλατύ Γυαλό.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο τόσο για μόνιμη όσο και για εξοχική κατοικία. Είναι κατάλληλο επίσης και για εκμετάλευση μιας και η περιοχή είναι πολύ κοντά σε τουριστικούς προορισμούς του νησιού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-933 - 16/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
142 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή