Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Λέσβος - ΜυτιλήνηΑλυφαντά
€ 190.000
18.000 m²
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024
Περιγραφή
Αγροτεμάχιο 18.000 τ.μ. στην κτηματική περιφέρεια Μυτιλήνης, ανάμεσα στην περιοχή Πυργί και Λουτρά. Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία, με εξαιρετική θέα στον κόλπο της Γέρας μόλις 220 μ. μακριά από την ακτή. Μέσα στο οικόπεδο μπορεί να κατασκευαστεί κατοικία 375 τ.μ., για και αγροτουριστική χρήση μέχρι 200 τ.μ. Επίσης το συγκεκριμένο ακίνητο μπορεί να αξιοποιηθεί και για επενδυτικούς σκοπούς με την δυνατότητα δημιουργίας ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων 120 κλινών.

Καλύπτεται από ελαιόδεντρα που επιτρέπουν γεωργικές δραστηριότητες. Ο δυτικός προσανατολισμός του εγγυάται μοναδικές βραδιές στο μπαλκόνι σας με τα όμορφα ελληνικά ηλιοβασιλέματα. Το ακίνητο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για γεωργικούς σκοπούς, καθώς το δίκτυο ύδρευσης είναι πολύ κοντά και είναι προσβάσιμο με έναν δεύτερο δρόμο από την πλευρά της θάλασσας.

Η πόλη της Μυτιλήνης απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα και καλύπτει όλες τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Το αεροδρόμιο και το λιμάνι είναι πολύ κοντά και γενικά το ακίνητο είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο αφού βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο. Επίσης, είναι 4χλμ. μακριά από τον κεντρικό δρόμο από τη Μυτιλήνη προς την Καλλονή που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο υπόλοιπο νησί. Ολόκληρη η περιοχή αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, με αρκετά νέα κτίρια να εμφανίζονται σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
60185
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
18.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή