Duplex, νέα, 86 τμ, Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, Νίκαια

Νίκαια
  • € 250.000
  • 3
  • 86
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μεζονέτα πέμπτου και εκτου ορόφου σε κτίριο που ο σχεδιασμός του εχει σαν κύριο γνώμονα την επίτευξη ποιοτικών συνθηκών κατοίκησης ,τόσο στους εσωτερικούς χώρους οσο και στις υπαίθριες επεκτάσεις του συνόλου των κατοικιών .Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια , 2 μπάνια , κουζίνα , καθιστικό και τραπεζαρία .Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου , ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου , δάπεδα πλακάκι σε ολο το διαμέρισμα , ανελκυστήρα και θέση στάθμευσης. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης πλησίον της πλατείας Περιβολάκι και του σταθμού μετρό της Νίκαιας.

Location Description

Τοποθεσία: Η Νίκαια είναι περιοχή του Πειραιά και συνορεύει με τον Κορυδαλλό, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, την Παλαιά Κοκκινιά, το Κερατσίνι και τα Ταμπούρια.

Χαρακτηριστικά: Η περιοχή αποτελεί μία από τις συνοικίες της Αθήνας που χαρακτηρίζονται από την έντονη πολυπολιτισμικότητα με “άρωμα” Ανατολής. Ο Δήμος Νίκαιας παρουσιάζει μεγάλη κίνηση σε θεάματα και νυχτερινή ζωή κάνοντας την περιοχή ιδιαίτερα ελκυστική για εύρεση μόνιμης κατοικίας. Το Κατράκειο Θέατρο και Δημοτικό Θέατρο Νίκαιας είναι μερικοί από τους χώρους πολιτισμού που βρίσκονται στην περιοχή. Επιπλέον, τα μουσεία, οι πινακοθήκες, οι κινηματογράφοι και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια αποδεικνύουν την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου. Τέλος, η περιοχή διαθέτει πολλά αυθεντικά συνοικιακά ταβερνάκια και μαγαζιά βγαλμένα από παλιά ελληνική ταινία δίνοντας μία ιδιαίτερη αίσθηση στην περιοχή. Η Νίκαια είναι ιδανική για οικογένειες καθώς παρέχει πληθώρα των σχολείων και αθλητικές εγκαταστάσεις

Προσβασιμότητα: Ο σταθμός του Μετρό που διαθέτει η πόλη κάνει εύκολη και σύντομη την πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας.

Επενδυτική Δυναμική: Η κοντινή απόσταση της Νίκαιας από το κέντρο του Πειραιά σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη έχει ως αποτέλεσμα η περιοχή να προσελκύει ένα καλό αγοραστικό ενδιαφέρον από διάφορες εταιρείες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RVVM - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή