Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Νέα Κυψέλη, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 188.000
  • 2
  • 69
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή
Το μισθωμένο 5ου ορόφου διαμέρισμα της Δροσοπούλου (Κυψέλη-όρια)

Στις γειτονιές της Κυψέλης τα περισσότερα κτίσματα έχουν κατασκευαστεί την δεκαετία του ’60 με τις κατασκευές εικοσαετίας να διαφέρουν σχεδιαστικά, δομικά, υιοθετώντας μια πιο σύγχρονη αντίληψη της οίκησης. Εδώ το κτίριο κατοικιών (πλέον ενός καταστήματος στο ισόγειο) αποπερατώθηκε το 2005, είναι γωνιακό, λούζεται στο φως καθ‘ όλη την διάρκεια της ημέρας και γενικότερα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν σχεδόν 70m², βρίσκεται στον 5ο όροφο (δεν είναι ρετιρέ), είναι ομοίως γωνιακό, πολύ φωτεινό, με πολλά ανοίγματα και με παρακολούθημα μια αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας (χωρίς θέση στάθμευσης). Η θέρμανση είναι αυτόνομη φυσικού αερίου, ενώ δύο κλιματιστικά και τζάκι συμπληρώνουν τα θερμαντικά-ψυκτικά μέσα. Στον εξοπλισμό ξεχωρίζουν ποιοτικά τα κουφώματα αλουμινίου, οι τέντες και η πόρτα ασφαλείας. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη με πρόσβαση στο μπαλκόνι, ενώ υπάρχει δυνατότητα 2ου υπνοδωματίου στο χώρο του καθιστικού.
Είναι μισθωμένο από τους πρώτους μήνες του 2023 με λήξη τον Φεβρουάριο του 2026, ο μισθωτής είναι αξιόπιστος και τυπικός (δεκτός κάθε έλεγχος) και το μίσθωμα σταθερό. Τρέχουσα ακαθάριστη απόδοση ενοικίου 4,1%.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5072689
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
69 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 188.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή