Duplex 289 τμ, Πολιτεία, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 630.000
  • 5+
  • 289
  • 3+
Περιγραφή
Αυτή η ευρύχωρη κατοικία βρίσκεται στην Κηφισιά και αποτελεί κομμάτι συγκροτήματος 4 ανεξάρτητων μεζονετών.
Έχει δική της ανεξάρτητη είσοδο, είναι διαμπερής και προσφέρει άνετη διαβίωση με 5 υπνοδωμάτια (3 στον πρώτο όροφο, 1 στη σοφίτα και 1 στο playroom).
Περνώντας την είσοδο, θα σας εντυπωσιάσει το λευκό μάρμαρο και η φωτεινότητα του χώρου. Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και διαθέτει τζάκι ενώ τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν την είσοδο άφθονου φυσικού φωτός, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φιλοξενίας και ζεστασιάς. Η κύρια κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και προσφέρει επαρκή χώρο για την προετοιμασία γευμάτων και την αποθήκευση τροφίμων. ενώ το ευρύχωρο μπαλκόνι στο πίσω μέρος είναι αρκετά μεγάλο και δίνει τη δυνατότητα ενός επιπλέον αίθριου χώρου.
Η μεζονέτα διαθέτει 5 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, που προσφέρουν ιδιωτικότητα και άνεση για τους κατοίκους. Η σοφίτα αποτελεί έναν ευέλικτο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επιπλέον υπνοδωμάτιο, είτε ως γραφείο είτε ως χώρος αναψυχής. Επιπλέον το playroom διαθετει δεύτερο τζάκι προσφέροντας ένα μέρος διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους ενώ παράλληλα, στο μπροστινό μέρος του ισογείου, υπάρχει ένας επιπλέον χώρος με δική του ανεξάρτητη είσοδο που μπορεί και αυτός να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο.
Η μεζονέτα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά στο κεντρο του Κεφαλαρίου, της Ερυθραίας και το Best Friends της Πολιτείας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, ψυχαγωγικά κέντρα και άλλες ανέσεις που προσφέρει η περιοχή.
Επιπλέον, η Κηφισιά είναι γνωστή για τα πράσινα της τοπία και τις όμορφες περιοχές με πεζόδρομους, που προσφέρουν ευκαιρίες για χαλάρωση και αναψυχή.
Συνολικά, αυτή η μεζονέτα στην Κηφισιά προσφέρει έναν ευρύχωρο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης με πολλές επιλογές για ύπνο, εργασία, ψυχαγωγία και ξεκούραση. Εχει αυτονομία φυσικού αερίου, διαθέτει συναγερμό καθώς και 1 θέση στάθμευσης.
Είναι ιδανική για οικογένειες που αναζητούν ένα σπίτι με πολλούς χώρους και ευκολίες, σε μια προνομιακή τοποθεσία στην Κηφισιά.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Πολιτεία είναι ένα από τα πιο πράσινα και όμορφα σημεία στα βόρεια προάστια, με καταπληκτικά σπίτια τριγύρω. Μια κορυφαία γειτονιά που αποτελεί αξία από μόνη της, προσφέροντας όχι μόνο σημεία με υπέροχη θέα προς όλο το λεκανοπέδιο Αττικής , αλλά και εύκολα προσβάσιμες γειτονιές στο περιζήτητο κομμάτι χαμηλά στο λόφο, και κοντά στο Καστρί. Όχι μακριά από το κέντρο της Κηφισιάς με την περίφημη αγορά του, αλλά και από το κέντρο της Νέας Ερυθραίας δυο περιοχές που προσφέρουν όχι μόνο άφθονες επιλογές για ψώνια αλλά και εκλεκτά σημεία για διασκέδαση και απολαυστικά γεύματα. Είναι ο τέλειος τόπος κατοικίας και υψηλού επιπέδου ποιότητας ζωής, ασφάλειας και άνεσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SN21 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
289 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 630.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή