Duplex Γενναδίου, 11, Κέντρο, Ιωάννινα

ΙωάννιναΓενναδίου, 11
  • € 800/μήνα
  • 3
  • 70
  • 2
Περιγραφή
Ξεκινάμε την περιήγηση από το ισόγειο: εδώ θα βρείτε το καθιστικό με ένα γωνιακό καναπέ-κρεβάτι για τις ώρες της χαλάρωσης, της ηρεμίας αλλά κι εκεί όπου όλοι οι επισκέπτες του σπιτιού μπορούν να μοιραστούν πολύτιμες οικογενειακές στιγμές. Στον ίδιο χώρο, στο ισόγειο, υπάρχει η κουζίνα, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη, μια μικρή τραπεζαρία και ένα μπάνιο με μια ιδιαίτερη μπανιέρα. Όλα λίγο petit, αλλά, ταυτόχρονα, άκρως λειτουργικά.

Είμαστε πάλι στο ισόγειο όπου θα δείτε μπροστά σας την εσωτερική σκάλα η οποία σας οδηγεί στα δωμάτια του πάνω ορόφου.

Επάνω, στον 1ο όροφο του σπιτιού υπάρχει η κρεβατοκάμαρα και ένα γλυκούλη, χαριτωμένο δωμάτιο για τους μικρούς φίλους και όχι μόνο καθώς και ένα WC. Ιδανικό για τους ανεξάρτητους, μεμονωμένους.

Στην κρεβατοκάμαρα υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι κι ένα μπουφεδάκι για να τακτοποιήσετε τα πράγματα σας ενώ στο μικρότερο δωμάτιο υπάρχει μία κουκέτα. Ο χώρος διατίθεται τόσο για λίγες μέρες όσο και για τις πιο μεγάλες διαμονές για επαγγελματίες, remote workers κλπ.

Το Dandy Villas Ioannina βρίσκεται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την καστρούπολη των Ιωαννίνων, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τις ταβέρνες, τα παραδοσιακά μαγαζάκια, τα ζαχαροπλαστεία. Και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια για την περιβόητη, υπέροχη λίμνη των Ιωαννίνων, την Παμβώτιδα. Εδώ κάθε στιγμή της ημέρας, πρωί – βράδυ, χειμώνα καλοκαίρι οι εικόνες είναι ανεπανάληπτες. Το σκηνικό, η ατμόσφαιρα, ο «αέρας», όλα είναι σαν σκηνικά ταινίας.

Τιμή για 4 μήνες: 3.900€
Τιμή για 6 μήνες: 5.900€
Ετήσια τιμή: 9.600€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5073741 - 25/01/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 800/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης