Τριάρι άριστη κατάσταση, Αμαλίειο Ορφανοτροφείο, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 350.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κλασικό ρετιρέ στην καρδιά του Αμαρουσίου. Διαθέτει βεράντα με απρόσκοπτη θέα προς την Πεντέλη, τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων 1 μάστερ με walk-in closet, 2 μπάνια, ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και κλιματισμό. Μόνιμη θέση για ένα όχημα σε υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας.
Το διαμέρισμα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να το μετατρέψουν σε ένα σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο που θα φιλοξενήσει μία νεαρή οικογένεια η οποία αναζητά κατοικία σε ένα προνομιακό σημείο το οποίο συνδυάζει πράσινο, ησυχία και εγγύτητα στην αγορά και το κέντρο του Αμαρουσίου.

Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.

Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SKSL - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή