Μονοκατοικία βίλα Καμπιά, Καμπιά, Δίρφυς

ΔίρφυςΚαμπιά
  • € 505.000
  • 2
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πρόκειται για μια ωραία βίλα 100 τ.μ. σε ένα προνομιακό οικόπεδο, 2.600 τ.μ. που προσφέρει υπέροχη θέα στη γύρω ύπαιθρο.

Η βίλα εκτείνεται σε δύο διαφορετικά επίπεδα, με μεγάλο ενιαίο χώρο στο ισόγειο, σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα με άμεση πρόσβαση στον χώρο της πισίνας. Η πισίνα βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το σαλόνι, περιβάλλεται από όμορφα δέντρα και περιποιημένο γκαζόν και προσφέρει αρκετό χώρο για ξαπλώστρες και έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ένας χώρος μπάρμπεκιου συμπληρώνει το σύνολο.

Στο εσωτερικό του σαλονιού υπάρχει ένα όμορφο τζάκι. Η κουζίνα είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Ένα WC ισογείου και ένα υπνοδωμάτιο καλύπτουν την υπόλοιπη επιφάνεια αυτού του ορόφου.

Μια εσωτερική σκάλα μας οδηγεί στο επάνω όροφο όπου βρίσκονται δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Τα δύο υπνοδωμάτια ανοίγουν σε ένα τεράστιο μπροστινό μπαλκόνι που προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τον εκτεταμένο ορίζοντα προς τα βόρεια. Το μπαλκόνι με την υπέροχη θέα είναι ιδανικά για στιγμές χαλάρωσης.

Το ακίνητο διαθέτει με μια κεντρική πύλη με ηλεκτρικό μηχανισμό στο μπροστινό μέρος που ανοίγει σε ένα πλακόστρωτο αίθριο με λουλούδια και δέντρα. Μια μεγάλη δεξαμενή νερού προσφέρει επιπλέον ασφάλεια για κάθε έκτακτη ανάγκη και ο ηλιακός θερμοσίφωνας στην οροφή παρέχει άφθονο ζεστό νερό τις ηλιόλουστες μέρες.

Στο υπόγειο υπάρχουν δύο διαφορετικοί, κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι.

Η βίλα πωλείται ως έχει, με το κλειδί στο χέρι!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2639 - 14/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Έξοδα
τιμή
€ 505.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή