Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΣολύγειαΛεωφόρος Αμαρυλλίδος, Πευκάλι 20004
  • € 120.000
  • 1.002
Περιγραφή
Στο καταπράσινο Αμόνι Κορινθίας και σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα, διατίθεται προς πώληση οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο εντός του οικισμού με συνολικό εμβαδόν 1.002 m². Πρόκειται για προνομιακό ακίνητο καθώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του δρόμου με θέα που δεν κλείνεται από πουθενά.

Το οικόπεδο έχει συντελεστή δόμησης 0,4 και συντελεστή κάλυψης 0,2 , πρόσοψη περίπου 40 μ. και είναι επικλινές. Είναι κατάλληλο για επενδυτική χρήση αλλά και για δημιουργία κατοικίας. 

Το Αμόνι είναι ένας παραθεριστικός οικισμός  που δημιουργήθηκε από τον «Οικοδομικό Συνεταιρισμό Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος» (Ο.Σ.Υ.Τ.Ε.) την δεκαετία του ’60. H περιοχή καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος της από πεύκα και έχει τρείς παραλίες με γαλήνια νερά και την τριγύρω βλάστηση να τις αγκαλιάζει με μοναδικό τρόπο: το Φραγκολίμανο, το Μικρό Αμόνι και το Μεγάλο Αμόνι. Διαθέτει ανεπτυγμένο οδικό δίκτυο και έχουν ανεγερθεί γύρω στις 300 παραθεριστικές κατοικίες και κάποια resorts.  Σε σχετικά κοντινή απόσταση βρίσκονται και τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης με εξίσου πανέμορφες παραλίες, ο Κόρφος είναι ο επόμενος κόλπος και όλες οι ωραίες τριγύρω περιοχές.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
Kύπρου 37, Κόρινθος
www.lafazanihomes.com

Υπεύθυνη ακινήτου: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3227 - 01/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.002 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή