Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΘέρισοςΚυρτωμάδος
  • € 140.000
  • 5+
  • 250
  • 3
Περιγραφή
Κυρτωμάδος, Αγυιά, συγκρότημα κατοικιών 250 τ.μ. αποτελούμενο από 4 διαμερίσματα. Το ισόγειο αποτελείται από ένα διαμέρισμα 65,48 τ.μ. με κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο, και 1 Υ/Δ, και  ένα δεύτερο διαμέρισμα 50,30 τ.μ. με ένα ενιαίο χώρο σαλόνι κουζίνα, 1 Υ/Δ και εξωτερική τουαλέτα. 
Στον 1ο όροφο υπάρχουν άλλα δύο διαμερίσματα, το πρώτο διαμέρισμα 74,55 τ.μ. αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο σαλόνι κουζίνα με μια μεγάλη βεράντα, 1 Υ/Δ με μπαλκόνι και μπάνιο, το δεύτερο διαμέρισμα είναι 40,40 τ.μ., ημιτελές, αποτελείται από ένα μεγάλο χώρο ο οποίος μπορεί με την κατάλληλη διαρρύθμιση να μεταμορφωθεί  σε ένα μικρό 2αρι με δύο ξεχωριστούς χώρους και μπάνιο. Επίσης το διαμέρισμα 40 τ.μ. μπορεί εύκολα να γίνει η επέκταση του διαμερίσματος 74.55 τ.μ.
Το συγκότημα αυτό είναι γωνιακό, σε οικόπεδο 246 τ.μ., έχει ξύλινα κουφώματα, εσωτερική αυλή, δυο αποθήκες 19,66 τ.μ. κ 4 τ.μ. και πάρκινγκ. Είναι κατασκευής του 1987 και διαθέτει υπέροχη θέα ύπαιθρο κ βουνό. Χρήζει ανακαίνισης. Το διαμέρισμα 74.55τ.μ. 1ου ορόφου είναι σε καλή κατάσταση, κατοικήσιμο και πλήρως λειτουργικό.
Σε απόσταση μόλις 80 μ. υπάρχει παιδική χαρά, κούνιες, καλοκαιρινό θέατρο και άπλετο χώρο για παιδικές εκδηλώσεις και αναψυχή. 
Απέχει 11 χλμ. από τα Χανιά, 5,4 χλμ. από την παραλία του Σταλού, 25,5 χλμ. από το αεροδρόμιο και μόλις 1χλμ από τη λίμνη της Αγυάς.
Η Αγιά είναι οικισμός ανατολικά των Χανίων και απέχει από την πόλη περίπου 10χλμ.  Βρίσκεται σε πεδινή, πλούσια σε νερά θέση, δίπλα στην ομώνυμη τεχνητή λίμνη (Λίμνη Αγιάς). Είναι δημοφιλής τόπος κατοικίας για όσους θέλουν να ζούνε σε ήσυχο περιβάλλον αλλά κοντά στην πόλη. Σήμα κατατεθέν της Αγιάς είναι η ομώνυμη τεχνητή λίμνη, επιφανείας 450 στρεμμάτων περίπου, δέχεται νερό από υπόγειες πηγές και από τον ποταμό Ξεκωλωμένο. Kατασκευάστηκε για να τροφοδοτήσει το υδραγωγείο και το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο των Χανίων επίσης είναι σημαντικός σταθμός ανάπαυσης και τροφοδοσίας πολλών μεταναστευτικών πτηνών. Αποτελεί αγαπημένο προορισμό των ντόπιων για βόλτα, ξεκούραση επαφή με τη φύση. Η οικολογική σημασία της λίμνης της Αγιάς αντικατοπτρίζεται και στο γεγονός ότι η λίμνη προστατεύεται από διεθνείς συνθήκες. Άλλα σημεία που αξίζει να επισκεφτείτε είναι τα απομεινάρια του παλιού νερόμυλου και η παλαιοχριστιανική εκκλησία της Παναγίας της Επισκοπής. 
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2091 - 31/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή